|

Salutare TPU! Am un pc mai slab si as vrea sa il fac mai bunDar parintii mei nu imi cumpara pentru ca spun ca sunt niste prostii dar eu vreau!Dati-mi va rog niste sfaturi bune si folositoare dau funda!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

La cum vorbesti de ei eu le dau toata dreptatea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mda... Pai nu ar trebui sa vorbesti asa cu ei.
Pe alta parte le-ai putea arata ca nu este bun si ca ai nevoie de ceva pentru la scoala si iti trebuie unul mai bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am sa citez un raspuns de pe TPU la o intrebare asemanatoare cu care sunt perfect de acord.

Nu stiu sigur daca e o chestie de convingere pe cat este una de bani. Cred ca de fapt tu nu prea ai valoarea banului si nu ii intelegi pe parintii tai care iti spun ca un calculator nou e scump. Pana reusesc ei sa stranga, multumeste-te cu ce ai, si bucura-te ca ai unul! Ai auzit de zicala "nemultumitului i se ia darul"?
Motivele foarte intemeiate pentru care trebuie sa iti schimbi un calculator ar fi faptul ca se blocheaza extrem de des (dar aici intervine si felul cum stii sa ai grija de el!), ca iti sacadeaza filme sau lucruri de genu. In general iti trebuie un pc performant daca te ocupi cu grafica, gen photoshop sau alte programe mari, sau daca te joci diverse jocuri...iar daca e ultima situatie...chiar nu e cazul. Pentru vorbit pe mess/stat pe net/ascultat muzica/vizionat filme, e ok si unul care nu e asa de performant si nou.
Cat despre cum sa-i convingi, adu argumente solide dorintei tale, ca cele enumerate mai sus (asta in cazul in care sunt si adevarate!). Precum ca se blocheaza foarte des, ca iti sacadeaza una, alta, etc. Si te sfatuiesc sa incerci sa ii intelegi daca iti spun ca nu au bani, un pc nou costa si pentru unii e mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează