| Anonimanonim11 a întrebat:

Salutare TPU, astăzi mi-am închis PC ul din butonul de la sursa din spate... acum vreau sa îl pornesc și nu se întâmpla absolut nimic.
Nu pornește pc ul, nici măcar nu se învârte niciun cooler, absolut nimic, am schimbat și cablul de alimentare și nu pornește. Ce credeți ca ar putea sa fie? Sa se fi ars sursa sau placa de baza?
Dacă s-a ars placa de baza, s-a ars și ce era pe ea? Gen procesor, placa video... etc, ce as putea sa fac ca sa pornească?

5 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

PC-ul nu se inchide din spate de la sursa asta ca sa o stii pe viitor.
Da este posibil ca sursa de alimentare sa-si fi dat duhul, mergi cu PC-ul la un service de reparatii IT si iti vor spune si ei acest lucru.
In functie de ce PC ai daca e unul slabut o sursa nu depaseste 50-80 de lei daca ee unul mai performant poti sa cumperi o sursa de 200 de lei.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai pornit o din butonul din spate? Ca de acolo ai oprit unitatea, nu cred ca s-a ars cred ca tu nu ai apăsat pe buton ai uitat.

| OnlyDeagle a răspuns:

Ai ars sursa, nimic grav...o schimbi si gata, placa de baza nu are de ce sa fie afectata, din moment ce sursa este arsa si nu transmite curent mai departe
Sper ca te-am ajutat, succes By OnlyDeagle

| Anonimanonim11 explică (pentru OnlyDeagle):

Ma gândesc sa nu fii ars placa de baza... zic si eu habar n am... eu când alias pe buton sa deschid pc ul niciun bec, absolut nimic nu se întâmpla

| OnlyDeagle a răspuns (pentru Anonimanonim11):

Daca era sa fie placa de baza arsa functiona sursa/ respectiv acel ventilator din ea, deci nu este din moment ce sursa nu mai functioneaza