|

Salutare TPU in urama cu ceva timp am cumparat de la flanco un laptop Asus x556uq 8 gb ram i5 2,8 ghz nVIDIA 940 mx 2 gb 1 tb memorie dupa 6 luni hdd-ul scotea sunete groaznice am trimis laptopul in garantie lau reparat dupa ce incerc sa instalez un windows 10 hardul face mai rau il retrimet in service reparat acum problema este ca difuzorul drept se aude foarte incet am intrat in control panel am dat balansul pe stanga tare dar pe dreapta se aude foarte incet, ce pot face in acest caz?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Il trimiti din nou in garantie, probabil au deranjat ceva cand au demontat laptop-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut petre.

Este normal sa scoata sunete HDD. Lucreaza, sunt unele silentioase, unele care fac zgomot. Insa daca sunt noi, nu iti face griji despre asta. Atata timp cat nu afecteaza cititul si scrisul pe el, este OK, ceea ce este cam rar, ca atunci cant tacane haha^^.

Eu recent am cumparat un predator 17 g9 793 si la fel, hdd de 1tb face zgomote. insa eu am instalat windowsul pe ssd[ Local disk C: ] iar asta nu reprezinta o problema. Este doar zgomot care il produce cand acceseaza data, care sunt iregulate si sunt sub forma de clickuri si harjaituri.

Sa te sperii cand iti carie, tacane, bate, troncane, se opreste singur, porneste iar, etc.

Iar despre difuzor. La Acerul acesta ce il am, dupa ce i-am instalat windowsul, se auzeau doar cele 2 subwoofere, iar 4 difuzoare erau moarte. Am cautat si imi trebuia driver speciat [Dolby] care windowsul nu ti-l ofera. Iar asta ma duce sa ma gandesc ca laptopul tau poate avea [cum au unele] un speaker care se aude cu bass, iar altul cu inalte.

Spre solutionarea acestei probleme sugerez sa faci research pe google, respectiv sa intrii pe site-ul lor sa iei driverul. https://www.asus.com/Laptops/ASUS-Vivobook-X556UQ/HelpDesk_Download/

Din punctul meu de vedere, tu nu ai experienta, si te sperii repede, ceea ce e ok, daca nu ai mai avut laptop/problemele pe care momentan le ai.

Laptopul e ok daca zici ca l-ai luat nou. Ai incredere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FBCOMMARYWSBOSS):

Știu că hdd-ul scoate sunete dar nici că cele 2 de zici că face popcorn... Am reinstalat drivere de n ori... Înainte nu făcea să

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Petre_Cristi_1998):

Inainte de?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Il trimiti iarasi. si in viitor nu mai cumperi Asus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează