|

Salutare TPU.

Intennţionez să-mi fac un server privat(doar pentru mine) de IPTV care să emită posturile tv de pe cablu analogic(din altă localitate decât cea unde stau acum) pe internet, astfel încât, folosind un Tv box să le pot urmări oriunde vreau, doar folosind un cablu de internet, şi o aplicaţie în gen lazy IPTV sau similare.

Vreau să fac asta deoarece în zona unde am reşedinţa actuală nu am un furnizor de televiziune că nici unul nu se bagă aici..., cică din lipsă de rentabilitate,deşi e un viitor ansamblu rezidenţial; În fine....

Întrebarea mea este cu ce soft ce nu necesită licenţe, de preferat, -asta deoarece nu are sens să plătesc licenţe/abonemente doar pentru scopuri personale,- aş putea face asta, nu contează că e pentru Android, Windows sau Linux, deoarece dispun de un laptop dual core cu 4 Gb ram şi placa video dedicată, plus un Tv tuner pe USB, ce e compatibil cu Android, Windows şi Linux.

Mulţumesc anticipat

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca vrei sa transmiti semnal preluat analogic, atuncitrebuie sa investesti inca intr-un mic studio TV, cel putin cate un calculator pentru fiecare program transmis.
Cheltuieli enorme, rezultat? bani aruncati.

Aproape toate posturile "serioase" isi transmit programele atat pe internet, dar digital.
Le poti accesa cu un browser si cateva plug-in-uri instalate, de oriunde din lume, doar intrand pe site-ul /link-ul transmisiei.

Daca esti pe teritoriul UE, atunci poti viziona programele si via satelit, pentru o taxa lunara de 5 euro sau chiar gratis... happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Da, dacă şi stream-urile ar fi stabile ar fi perfect, dar... nu prea merg.E drept că am găsit ceva stream-uri(http://canaltv.ts) dar de ieri nu mai merg; Şi şi care mai merg nu sunt stabile.De asta aveam de gând să fac streaming-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://:///......-8sdcaalbg
https://:///......-500-users

nu stiu daca te am ajutat cu ceva, am cautat si eu ce am putut, stiu ca era un tutorial dar cum sa vezi filme direct de pe pc tau pe orice dispozitiv dar tot facand un server si gratis https://www.youtube.com/watch?v=vSTU7IFYkqU

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca faci, fa cu softwer cu licenta, daca faci cu sftwer nulled esti posibil vizitator jilava
Daca ai nevoie de mai mult ajutor te astept cu un cont pe http://gh-zone.eu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează