| BCDaniel a întrebat:

Mai oameni buni, astea de la Google sunt mai grei de cap? Eu am vrut sa sterg un cont de Google si din greseala l-am sters pe cel bun. Acum eu vreau sa imi recuperez contul si dupa ce completez formularul de recuperare, unde imi pun niste intrebari idioate (asta e in varf: Cand ati creeat contul: luna si anul, de parca mai stiu eu in ce an eram sau in ce luna eram cand l-am facut), primesc pe email raspuns ca pe baza informatiilor furnizate nu imi pot returna contul...Si eu de unde stiam parola contului (o cere si pe asta) daca nu era al meu. Acum intrebarea mea este cum pot sa aflu in ce an+luna l-am facut? Cum pot sa il recuperez daca nu stiu anul si luna aia? Daca nu exista solutie la cele doua intrebari: Cum pot sa iau legatura cu cei de la google? (gmail sau email sau ceva)
P.S.:Nu pot nici sa creez un alt cont cu acelasi nume pentru ca spune ca e deja utilizat, insa din moment ce e sters cum de e utilizat?!? In plus eu aveam nevoie de contul cel vechi!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Conturile Google se sterg definitiv, fara posibilitatea de reactivare. Ei scriu asta in orice prezentare.
Nu se poate crea un alt cont cu acelasi nume pentru ca (asa ca la Yahoo sau altele), ID-ul contului se mai pastreaza un timp pentru eventualele reclamatii de plati restante, fraude, etc. Dupa citeva luni, ID-ul va fi liber. Daca spui ca mai ai un cont, undeva in setarile contului ai feedback cu care poti sa le trimiti mail fara sa ai nevoie de adresa. Succes!
P.S. Chiar vreau sa stiu daca rezolvi ceva.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da, tu ai sters contul gresit dar ei sunt cei grei de cap... Niste incompetenti!

| andru10best a răspuns:

Trimite un mesaj la google cu problema ta. Este cel mai intelept asa.

| BCDaniel explică (pentru andru10best):

Pai si eu m-am gandit la asta dar nu prea stiu nici o adresa de email sau gmail asa ca nu stiu cum sa trimit thinking

| andru10best a răspuns:

Uite pagina de contact la google http://www.google.com/contact/. Sper sa iti fie de folos.