|

Salutare TPU!

Mi-am schimbat hdd pe care aveam preinstalat windows 8.1 cu un ssd, iar pe ssd am instalat un alt windows, merge perfect doar ca acum nu mai pot sa instalez nici un driver de grafica(sunt la AMD, RADEON), mereu cand incerc sa instalez imi spune fail to install driver, or drivers are installed partially, daca incerc sa le instalez manual mi se face black screen si laptopul primeste freeze, si ramana asa, si nu mai pot face nimic.

Cand m-am uitat in display adapters, scrie la drivere, Microsoft Basic Display Adapter in loc de placa video pe care o aveam eu.

Cum as putea remedia problema?

Multumesc Dau Funda

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Asigura-te ca driverele instalate sunt compatibile cu sistemul de operare de pe SSD. Daca ai alt Windows decat versiunea 8.1, uita-te pe site-ul producatorului placii de baza/placii video si descarca de acolo driverele potrivite.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Ok, si de unde imi dau seama daca sunt compatibile sau nu, eu m-am gandit sa descarc windows 8.1 OEM Lenovo edition pentru modelul meu de laptop, si poate asa o sa mearga

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BishopZ):

Daca ai instalat driverele de pe un cd oficial, pe el scrie versiunile de Windows pentru care sunt compatibile driverele respective. In general, atunci cand lansezi setup-ul (softul principal de pe disc), el detecteaza sistemul de operare automat si instaleaza programele compatibile lui.
Daca nu ai cd oficial cu drivere, pe pagina producatorului iti alegi tu pe site versiunea de Windows, apoi apare lista cu driverele compatibile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

3DP NET---sau---driver_booster_setup.4.2.0.478

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează