|

Salutare TPU...St nou pe site si am o intrebare in legatura cu internetul. Eu sunt pe Romtelecom si in urma cu cateva luni imi apare o eroare cand incerc sa intru pe facebook si pe alte situri.dar nici yahoo messenger nu imi merge in pc. Nu stiu ce sa fac si am schimbat windowsu de 2 ori si tot asa imi face. ma puteti ajuta? apare aceasta eroare: Certificatul de securitate al site-ului nu este încă valabil!

Aţi încercat să accesaţi www.facebook.com, dar serverul a furnizat un certificat care încă nu este valabil. Nu sunt disponibile informaţii care să indice dacă certificatul respectiv este de încredere. Google Chrome nu vă poate garanta în mod sigur că dvs. comunicaţi cu www.facebook.com, şi nu cu un atacator. Ora computerului dvs. este setată la marți, 1 ianuarie 2002, 10:35:29. Credeţi că această setare este corectă? În caz contrar, trebuie să corectaţi eroarea şi să actualizaţi această pagină.

Vă recomandăm să nu continuaţi, mai ales dacă nu aţi mai văzut niciodată acest avertisment pentru acest site. Si imi da aceste obtiuni:

Accesați oricum; Înapoi la zona sigură

Iar linkul sus este taiat http si un lacat rosu. Ma puteti ajuta? Multumesc.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Auzi, esti pe antena sau pe cablu? Daca esti pe antena s-ar putea sa se piarda unul dintre semnal care iti da eroare la facebook

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Auzi, esti pe antena sau pe cablu? Daca esti pe antena s-ar putea sa se piarda unul dintre semnal care iti da eroare la facebook. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Sunt pe antena...Si nu imi merge nici yahoo messenger. Nu stiu ce are ca pana acum cateva luni nu avea nimic.Si apropo mai astept rasunsuricrying

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim626):

Am gresit ..sunt pe cablu. Dar nu stiu de ce nu merge ca nici yahoo messenger nu merge crying((((

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am rezolvat....era de la Antivirus....era dat pe retea "ACASA" ci nu pe "Public"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează