|

Salutare TPU, versiunea de windows 10 1903 este buna pentru jocuri, daca o descarc de pe contul Microsoft o sa trebuiasca sa activez windows-ul, se intampla ceva daca ii dau update si la versiunea aceea din mai? Fundaaa!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu se întâmplă nimic care ți-ar putea cauza probleme. Faci update la Windows, după aceea închizi update-ul (ca să nu se facă automat update) și activezi Windows-ul. Dacă ai licență (OEM) este bine. Dacă n-ai, folosești un KMS.

Pentru a opri serviciul de Windows update, deschizi "Run" (tasta windows+tasta R) și scrie "services.msc". Cauți Windows Update în lista de servicii și îi dai "Stop" și Disable.

Serviciul Windows Update te sfătuiesc să-l utilizezi doar atunci când faci update sau când instalezi programe de la Microsoft (Live/Marketplace/Sign-in/Xbox s-a.m.d)! Dacă rămâne activ, acesta consumă lățimea de bandă de internet și consumă resursele HDD-ului, ridicând utilizarea acestuia la 100%, eficiența sistemului scăzând drastic.

| explică (pentru GPA):

Deci nu trebuie sa ii dau update daca vrea windows doar pentru gaming, pe scurt? Si apropo, imi poti da un site corect de KMS ca sa nu iau virusi sau alte chestii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te lua dupa toti cei care te trimit la KMS si alte bazaconii virusate. Iata cum se activeaza windows 10 cu doar un script.
https://freeproductkeys.com/how-to-activate-windows-10-without-product-key-free-2019/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Fanibu):

Multumesc multtt

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează