|

Salutare tuturor,Am o intrebare ce nu reusesc sa aflu nicicum raspunsul. Am instalat pe laptopul meu Radmin Viewer si as vrea sa fac cumva sa instalez pe un calculator din alt oras Radmin Server, de la distanta... online, cunoscand ip-ul. Problema este ca nu reusesc sa fac lucrul asta. Am incercat sa ma conectez la ip ul calculatorului de la distanta cu Radmin Viewer insa nu reusesc. Din cate am citit trebuie cumva instalat RadminServer.Sper sa fi inteles limbajul meu si astept raspunsuri.Multumesc anticipat!4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cred ca omul a zis cat se poate de clar ca nu a instalat radminserver si vrea sa il instaleze de la distanta. Acest lucru e imposibil. Cumva tot trebuie sa trimiti persoanei de la "capatul liniei" radminserver sa il instaleze. Daca vrei sa intri fara sa stie, tot trebuie sa trimiti ceva sa instaleze (java drive by e o metoda buna pentru inceput). Portul 5445 este intr-adevar port radmin, dar daca ai portul asta deschis inseamna ca ai o problema. Portul 5445 corespunde fisierului radminserver modificat (seteaza portul automat, seteaza parola automat, porneste o data cu calculatorul.iar el se numeste smss.exe(ca proces) pentru a nu putea fi inchis din task manager). Fisierul asta modificat se folosea acum 7 ani cand vroia cineva sa intre in calculatorul altuia..cica hackereala. Daca vrei sa intri in alt calculator sunt o gramada de modalitati.

| explică (pentru Constantin_Mircea_1988):

Iti multumesc de raspuns. Mai concret, eu sint la Cluj si calculatorul este acasa. Aici am laptop, insa ai mei stiu doar sa il deschida si sa il conecteze la internet. Nu pot sa ii pun pe ei sa dea click uri si bife samd
Problema nu e aici ci la fratele meu care nu stiu ce face si pe ce site-uri intra caci merge ff greu si se blocheaza. Ideea e ca vreau sa il supraveghez doar si apoi sa il pun in fata faptului implinit, deoarece are probleme si la scoala.
Deci, mi-ati putea da o idee, acum ca am luminat un pic problema?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Si nu ai acces la celalat calculator sa poti instala RadminServer? Dupa ce instalezi RadminServer Intra in Radmin Viewer la Connection -> New Connection -> la IP adress or DNS name scrie ip-ul -> debifeaza -> Use default port si scrie port 5445 si click OK. Acum ca s-a creat o noua conexiue trebuie sa dai click dreapta pe conexiunea creata si ->FULL CONTROL.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru o rezolva mai ușoară, poți folosi Team Viewer și nu mai necesiți IP.
La instalarea Team Viewer, poți selecta unattended setup, îți creezi un cont și adaugi pc-ul tocmai instalat în listă - așa când te vei conecta pe Team Viewer de la tine, vei vedea o listă cu toate pc-urile și te vei conecta la ele folosind o parolă fixă doar selectând sistemul la care vrei să te conectezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează