|

Salutare tuturor.

De ceva timp dupa o pana de curent care dureaza aproximativ o secunda (gen un restart la pc) modemul meu se conecteaza greu la internet adica beculetul de la DNS e stins si se aprinde dupa circa 5 minute dupa pana propriu-zisa si tocmai atunci se conecteaza la internet.Tin sa mentionez ca am net-ul de la Romtelecom si aceasta problema este de ceva timp gen 3 - 4 sapt (nu a fost intotdeauna asa si modemul are cam 5 ani de cand e neschimbat ). Cel mai bun raspuns funda! si daca este nevoie de alte informatii aditionale am sa va las reply.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu zic ca ori s-a ars modemul ori cablul care face legatura dintre unitate si modem, daca ai unul mai vechi poti incerca sa faci schimb de cabluri daca nu suna la furnizorul de internet si aia or sa vina sa iti schimbe modem-ul!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

La o pauza de curent modemul (sau routerul) se restarteaza. Durata de restabilire a conexiunilor nu este imediata, ci poate dura chiar cateva minute (in functie de model si de providerul de internet.
E ceva absolut normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Router-ul sau modemul ce ai tu se restarteaza. Daca mai spui ca are si 5 ani, e depasit de vreme, dureaza mai mult pana isi reia conexiunile. Una cu exteriorul alta cu laptopul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GdX):

Am pc nu laptop.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează