|

Salutare tuturor! Sper ca e intrebarea e plasata la categoria potrivita. Problema mea sta in felul urmator. Am un calculator cu un monitor, si un laptop. As putea face intr-un fel ca laptopul sa fie folosit pe post de al doilea monitor? Ma refer la faptul ca atunci cand mouse-ul meu depaseste bordura din stanga a monitorului meu de calculator, acesta sa treaca pe monitorul laptopului. Stiu ca poate nu am explicat prea bine, dar sper sa intelegeti. Este posibil?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Invers se poate. Ca monitorul tau de la PC sa fie un al doilea monitor pentru laptop. Dar laptopul nu cred ca poate fi monitor fara niste modificari tehnice serioase.
Exista niste programe de remote control, care sa-ti arate pe laptop ce se intampla pe PC sau chiar sa fie un al doilea monitor, dar treaba asta se intampla prin conexiune la internet, deci o sa fie un lag deranjant (zic eu) intre cele doua.

| explică (pentru CuriousStuff):

Stiu ca se poate invers, dar nu voiam asa. Credeam ca e un program care este conectat la wifi pe ambele device-uri, ruleaza non-stop si in acest fel se pot conecta cele doua device-uri intre ele. Mersi de raspuns, o sa primesti fundita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Prin cablu nu se poate deoarece laptopul are doar output. Dar poți prin programe. Uite câteva tutoriale:
- https://www.youtube.com/watch?v=l1Z9Ax61qWw&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dl1Z9Ax61qWw
- https://www.youtube.com/watch?v=W9gAlqCX5Lw

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WLMA):

Multumesc, daca ai fi raspuns mai repede ti-as fi dat tie funda, oricum nu cred ca funda conteaza cel mai mult, conteaza ajutorul oferit. Multumesc foarte mult! Sanatate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ruski):

Mi-a luat puțin documentarea. Am căutat pe câteva forumuri de afară, dar întradevăr ideea site-ului e de a ajuta, nu de a primi fundă, altfel se numea fundă.ro happy Multă baftă în continuare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WLMA):

Multumesc, bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează