|

Salutare! Vreau să fac un CD sau DVD cu un film astfel încât respectivul film să înceapă să ruleze imediat ce este băgat într-un DVD player, de preferat și pe un PC. Știu, trebuie mai întâi un program pentru a-l arde. Am ales să fac cu ImgBurn fiindcă e și gratuit și e și ok. Pe lângă partea cu filmul, cum fac un CD sau DVD bootabil cu același program? Mersi mult! Orice răspuns și informație e bine venit. Nu vreau răspunsuri în batjocură.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut!

1. Pentru a face un disc optic cu video care incepe singur va trebui sa creezi ( cam impropriu spus "creezi". Trebuie un program care sa faca treaba asta ) un folder "Video_TS". Acesta va contine filmul propriu-zis, un meniu, un mod de selectare a capitolelor, subtitrari, optiunea de auto-play, etc. Ma indoiesc ca ImgBurn are asemenea facilitati. Poti incerca DVD Flick.

P.S: Unele computere au dezactivate optiunea de auto-play din motive de siguranta.

2. Da. Poti folosi imgburn pentru a creea discuri optice bootabile folosind optiunea "Write image to disc".

Mult noroc!

| explică (pentru PainInTheTech):

Mersi mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PainInTheTech):

Știi cumva vreun program care să facă asta? Adică atunci când ard filmul pe DVD sau CD să îl deschidă automat. Trebuie cumva instalat pe ambele PC-uri programul (asta dacă îl rulează automat pe PC)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: