|

Salutare! Vreau un sfat, mai bine zis un pont. Aș vrea să creez și să prelucrez poze și bannere pentru un magazin online. M-am gândit la suita Corel Draw sau la suita de editare foto de la Adobe. Am auzit ceva și de GIMP că ar merge. Ce îmi recomandați? Știu, cred că un posibil răspuns ar fi "Cel mai bun program e acela cu care știi să lucrezi mai bine" sau ceva de genu. Însă să știu cu ce program/programe să mă specializeze. Mersi anticipat!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu intr-o iarna, neavind de lucru, cu ajutorul Helpului, am invatat Corel Draw, si am realizat ce scula puternica poate fi. De atunci, am proiectat cu ajutorul lui cateva piese de mobilier, si am construit o cabanuta din lemn, la care programul m-a ajutat foarte mult, nefiind dulgher de meserie, pentru ca proiectul mi-a aratat probleme ce puteau aparea, si pe care nu le-as fi realizat daca nu faceam intii totul pe calculator.
Eu zic sa mergi pe Corel si/sau pe Adobe. La grafica vectoriala, cei de la Adobe au Illustrator-ul, dar Corel mi se pare mai fiabil, poti face mai mult cu el cu mai putina munca. E adevarat, ai multe de invatat, nu va fi usor, dar cand le vei cunoaste cit de cit, vei vedea cit de mult iti vor putea usura munca in ce vei avea de facut.
Si GIMP-ul ar fi OK, dar eu nu ma multumesc cu lucruri de mina a doua, GIMP e pentru cei ce vor sa faca ceva fara a investi prea mult, dar si rezultatele vor fi pe masura, caci nu faci cu GIMP tot ce faci cu suita Adobe.

| explică (pentru cristi202):

Mersi mult. Din punctul meu de vedere chiar meriți funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: