|

Salutari TPU! Am ceva probleme cu laptopul (un Acer).Am windows 8.1 instalat pe el si de o zi mi-a aparut pe ecran "Preparing automatic repair", sta asa putin, dupa zice "Diagnosing." apoi black screen si se repeta toul, ca intr o bucla. Am cautat treaba asta pe net, am gasit ceva raspunsuri, am incercat unele propuneri de solutii dar nu a mers nimic. Toate astea ca sa imi dau seama ca nu imi pot accesa HDD ul. La un moment-dat mi.a venit ideea de intra cu gparted si sa formatez partitiile ca sa pot instala windows din nou dar surpriza, gparted imi da ceva eroare care imi zice ca nu poate accesa HDD-ul (Input/Output error during read on /dev/sda) si nu-mi arata absolut nicio partitie. E ceva ce se mai poate face?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Categoric e hardul de vina isi vb din experienta mea ca pfa in reparati pc, da un test cu hdd regetator sa vezi ca e full de badurii

| explică (pentru RAY):

Nu prea am cum sa fac asta, nu pot sa intru in windows sub nicio forma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TacaPaca):

Nici nu trebuie fa-ti un cd cu hierns boot cd si dai testare hard

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Da-mi voie sa te intreb, poti reformula ce ai scris sus, ca nu am inteles sincer nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Te duci frumos la un magazin sh de piese de pc și cauți un hdd (hard) pentru laptop, îl montezi că se montează foarte ușor și gata, instalezi sistemul de operare și s-a rezolvat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează