| JungleHell a întrebat:

Salutări TPU! Chestia de lămurit sună cam așa: am avut o imprimantă Canon Pixma MG2450 cu cartușe negru și color pe care le reîncărcam cu seringa. Stricând accidental imprimanta, mi-am luat un HP Deskjet Ink Advantage 1515.
Întrebare: pot să reîncarc cartușele cu cerneala rămasă de la Canon sau trebuie doar cerneală,, made by HP"? Mulțam anticipat!

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Uneori merge, alteori nu. Depinde de cerneala. In cel mai rau caz se pot strica cartusele. Cu mai mult timp in urma am stricat cartuse HP cu cerneala pentru Canon. Acum folosesc imprimanta Canon, iar pentru cartusul negru folosesc cerneala pentru HP si merge foarte bine, deci depinde de cartuse si de cerneala. Nimic nu e sigur.

3 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

E bine sa folosesti cerneala compatibila Hp. Chiar daca nu e sub brand Hp, cerneala Ink-mate se gaseste in diferite versiuni, compatibile cu modelele de imprimante Hp de pe piata. Cu alte cuvinte, daca vrei sa iei cerneala, va trebui sa specifici pentru ce model Hp e nevoie, ca sa te asiguri ca o poti incarca cu seringa fara riscuri. Lucreaza cu cap, ca sa fie bine!

| K0sti a răspuns (pentru dannyel86):

Hai sa-ti spun eu cum e cu ceneala asta...

Vine masina cu 50 de bidoane de ceneala vrac a cate 20 litri bidonul, import China! ATENTIE, cerneala VRAC, in toate bidoanele aceeasi cerneala! Vine patronul si spune baiatului din echipa...din astea 5 bidoane imi faci 100 de flacoane cu cerneala de HP, 100 de flacoane cu cerneala de Canon si 200 de flacoane cu cerneala de Epson! Deci totul tine de eticheta de pe flacon! Asta ca sa nu mai credeti tot ce scrie pe eticheta!

| holyGuard3 a răspuns:

Nu tr neaparat cerneala Made By HP