| nashu40 a întrebat:

Salve!
Am o mica problema. Am creeat un folder nou pe desktop din greseala si am vrut sa-l sterg. Eu de obicei le sterg cu Shift/Del, ca sa nu mai treaca prin cosul de gunoi.Dar am avut surpriza sa constat ca atunci cand am dat comanda de stergere mi s-au sters jumatate din icon-urile de pe desktop. Printre ele se aflau si niste documente si mai ales imagini,unele dintre ele nu le mai gasesc in alta parte.
Am incercat cu diverse softuri de recuperare date,cum ar fi Recuva si alte cateva,dar niciunul nu mi-a salvat ceva concret. Am incercat si un sistem restore,dar nu a facut nimic pentru ca nu aveam nici un punct de recuperare creeat.
Daca stiti vreun program,un soft de recuperare date cu adevarat bun, va rog sa ma ajutati. Ma intereseaza in mod special imaginile.
Multumesc anticipat si va doresc o zi buna tuturor!

Răspuns Câştigător
| snzpaul a răspuns:

Salut. Nu sunt sigur 100%, dar in proporție de 80% îți pot spune ca nu mai ai șansă de a recupera fisierele. In primul rand sistemele de restore sunt uzuale pentru carduri sau harduri externe, deoarece sistemele de restore funcționează doar daca după ștergere nu a mai fost adaugat nimic pe respectivele. Astfel, tu odată ce pornești sau oprești calculatorul, pe desktop continuă sa se transmita "date". De asemenea, daca tu pe Dekstop ai repus shorcut de la chrome, nu mai poți. Daca ai șters fișiere care sunt instalate pe PC, poți sa le pui shorcut de la directorul instalatiei. Daca imaginile si alte fișiere.pdf,.mp3 sau eu stiu le ai downloadat de pe browser, intra in Downloads de pe programul de navigare si recupereaza-le. Daca le ai primit pe Skype te poți uita in appdata > Roaming. Sper sa le recuperezi, bafta.

2 răspunsuri:
| Bogdanme881 a răspuns:

Nu le mai poti recupera laughing