|

Se ocupa cineva de domeniu grafic design sau web design?

Caut si eu niste surse de tutoriale de Photoshop/Illustrator ceva mai complexe sa invat si eu multe chestii.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am tot descarcat sute de GB de tutoriale de la lynda\pluralsight\udemy si pot spune ca toti acopera cam acelasi lucru, toti au stiluri diferite de a edita/creea explica dar intr-un final ajungi sa vezi ca din 5 tutoriale daca ai invatat 3-4 lucruri diferite din toate vele 5 tutoriale care dureaza...ore

Majoritatea au cate 5-7 cursuri sa le zicem asa, in care primele 2 cursuri sunt introducere, ca el are ceva unic si iti explica intr-un mod mai special fata de altii, cum se foloseste software-ul respectiv, ce reprezinta PNG/JPEG/etc.
Iar pai de la capitolul 3 incepe oarecum sa iti explice cum sta treaba cu illustrator si cum se folosete, ce tehnici foloseste el.

Nu iti pot spune decat..cauta, descarca cateva cursuri si vezi, ce sti si ce nu sti, daca ai zis ca vrei mai complexe iti recomand sa cauti doar :
Illustrator CC : Advanced, daca nu vrei sa iti faci abonament sau sa cumperi tutorialele exisita si alte metode de a face rost de elewinking, sper ca ai inteles ceva din toata povestea asta laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu un profesionist din industrie poate ai noroc si te poate ajuta putin. Iti recomand http://armeanu.ro!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează