anonim_4396
| Anonim întreabă:

Seara buna! De curand m-am mutat in Norvegia. Si colegul de camera si-a adus DIGI sa se uite la posturile din Romania. Dar nu a stiut sa o regleze sa-i functioneze si a chemat un "meserias" care sa o "rezolve". Toata chestia costa 250 de euro. Stiu doar ca acum merg posturile din Romania. Dar ce a schimbat sau ce a facut acest "meserias" sa rezolve problema? Si daca eu nu as fi putut rezolva daca m-as fi informat putin despre aceasta chestiune? Nu ma deranjeaza decat ca trebuie sa platesc partea 125 de euro. Astept cu nerabadare raspunsuri. Multumesc!

6 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Daca dadeai un sărci pe goagăl gaseai o metoda... unchiu meu asa si-o facut televizoru si are tv gratis

| eu17 a răspuns:

Acel decodor are anumite setari in meniu pe care probabil le puteai face singur(a), eu asa il fac la al meu. prima data am sunat la asistenta la rds/rcs dar acum am invatat. clar le poti rezolva. si totusi cam mult nu crezi? 250 de euro iti cam luai 2 televizoare normale...

| nutemaidoresc a răspuns:

Strict si la obiect. Job-ul in sine nu a durat mai multe de 10 minute, in cel mai rau caz. Suma solicitata de dansul e deja un alt aspect. Solicitarea voastra, ce nu tine de echipamentul dansului - a firmei unde lucreaza costa: deplasarea, constatarea, precum si rezolvarea problemei ( intr-o tara ca Norvegia ), unde nivelul de trai e ridicat, a costat 250 Euro, mi se pare normal. De ce asa de mult pentru nivelul de trai din Romania, pentru un tehnician/furnizor TV, e deja o problema cu alte aspecte. Per total pretull, ca era 200E sau 250E in aceste circumstante e OK. Desi noua ca romani, ne e extrem de greu, sa platim aceste facturi, pentru un serviciu atat de banal, care in Romania daca ti s-ar intampla, ai plati cateva sute de mii vechi.
Stima.

anonim_4396
| Anonim explică:

Pai tocmai, ca sunt foarte deranjat de pretul foarte mare pe care l-a cerut. A zis ca a modificat ceva la antena sa poata sa prinda frecventele din Ro. Stii cumva ce a facut. Astept si alte raspunsuri. Multumesc mult!

anonim_4396
| Anonim explică:

Sincer apreciez opinia ta NUTEMAIDORESC, dar spune-mi te rog la care dintre intrebari mi-ai raspuns? Cu deosebit respect de 250 de euro imi platesc biletul de avion dus-intors in Romania si rezolv antena. Respect!

anonim_4396
| Anonim explică:

Si mai mult decat atat daca imi dadea bon fiscal atunci ziceam ca astea sunt serviciile din Norvegia, dar totul a fost la NEGRU.winking