|

Slaut. Am un laptop Asus a541uv-go753 si aveam nevoie de net mai repede ca sa descarc un film. Iau cablu de net, il bag in router si cand dau pe speedtest imi da max 100mbps si la speed&duplex in control panel tot 100mbps. Un coleg are acelasi model de laptop si net de 1gbps, si-a pus ssd si prinde 850 mbps. Care ar putea fi problema? Dau funda.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce contract de net ai? Ce router ai? Ce placa de retea ai? Ce cablu de retea ai? Oricare dintre acestea conteaza, toate trebuie sa fie "corecte" pentru ca sa iti mearga cu 1 Gbps.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru flixbuster):

Fiberlink 300, zte f660rv1

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PietricelAdv132):

Deja ti-a dat un raspuns valid @Question101.

Placa ta de retea cu fir de pe laptop este de maxim 100Mbps. Eu am gasit specificatia la ASUS pe site (pe la magazinele online mai poate sa apara gresit) - vezi la Networking:

http://www.asus.com/in/Laptops/ASUS-VivoBook-Max-A541UV/specifications/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Placa de retea a acelui laptop este de 10/100... ceea ce inseamna ca pe cablu duce maximum 100 mbps. Eate imposibil ca prietenul tau sa ia 850 mbps cu exact acelasi model de laptop...pentru astfel de viteze ai nevoie de o placa de retea de tipul gigabit. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, laptop-ul tau functioneaza perfect.
Sursa informatiilor mele: https://:///......ss-os.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Question101):

Cum naiba sa pui i3 gen. 7 si DDR4 intr-un laptop in ziua de azi dar la retea sa ii pui placa de 100Mbps si nu de 1Gpbs?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează