| rhe3a a întrebat:

Spuneti-mi si mie daca exista un program care pot trimite melodii pe telefonul mobil ceva gen bluetooth? si de unde-l iau...

4 răspunsuri:
| nevermint a răspuns:

In primul rand daca ai calculator iti trebuie placa wireless ca sa poti face conexiuni wireless sau bluetooth. Daca ai deja acest lucru (laptopurile il au) foloseste optiunea de cautare bluetooth ori a telefonului ori a computerului/ faci conexiunea intre cele doua aparate/ mergi la fisierul care trebuie sa il trimiti/ selectezi cu click de dreapta de obicei, trimitere bluetooth cauti aparatul si cam gata. Trebuie sa fi atent la formatele acceptate de telefon. Daca ai un telefon mai nou poti folosi soft-ul pe care il gasesti pe cd-ul din pachet, Daca nu ai, poti cauta pe internet acest soft pentru ca 90% sunt gratuite. Un program special pentru ce vrei tu exista dar iti trebuie bineinteles ce ti-am spus la inceput daca ai calculator si de obicei costa pentru ca are foarte multe aplicatii comerciale.

| ionutz4u92 a răspuns:

Un adaptor bluetooth costa in jur de 15 ron la orice mgazin PC. Cumperi adaptorul si transferi intre calculator si telefon ca si cum ai transfera de pe un telefon pe un alt telefon.

| Olivia_7676 a răspuns:

BUNA,si da exista bluetooth si mai exista si cablu de date, le poti lua de la numite magazine

| pinky1girl3 a răspuns:

Da exista cititorul de carduri * il poti cumpara de la magazin