| YooAna2796 a întrebat:

Stiti ceva pentru albirea dintilor? in afara de mers la dentist. funda

Răspuns Câştigător
| Cocodrilo a răspuns:

Dintii sunt,, albi" numai la maimute si poate alte specii de animale. La om au o culoare specifica dintr-o paleta de cel putin 10 nuante de,, alb". Daca doresti sa-ti albesti dintii inseamna ca vrei sa mergi impotriva naturii. Asta nu e o noutate, dar peste un an s-ar putea sa se poarte alta nuanta :-) E problema fiecaruia bineinteles. Nu incerc sa conving pe nimeni.

Vestea proasta este ca orice fel de interventie de albire este daunatoare pentru dinti! Includ aici si pe cele carora le fac reclama inclusiv dentistii.
Ar trebui sa adoptam si noi mai mult mentalitatea occidentalilor pentru care santatea dintilor (nu frumusetea lor, desi prima o aduce pe a doua) este RELIGIE. Singura interventie estetica nedaunatoare este acel aparat care se poarta provizoriu pentru indreptarea dintilor.

Succes si inspiratie, annes!

8 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Intreab-o pe NOname! Ea stie cu siguranta! O gasesti aici:
http://www.tpu.ro/utilizator/pzyz

| ŦєтiţaŦăяăNuмє a răspuns:

Spalate cu bicarbonat de sodiu

| Gorillaz a răspuns:

Bicarbonat de sodiu, dar la cateva saptamani pentru ca iti ranesti gingiile si iti distrugi si smaltul, aam cu ulei de masline dat cu vata parca, la vreo 3 zile...si miai era o metoda, era ca intrebare la quizz ulde intrare de la conquiztador.

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Uite o reteta buna daca vrei sa ti se albeasca dintii.
E incercata si chiar are rezultate.

Cura cu ulei de floarea-soarelui!

Starea de igiena a cavitatii bucale si a danturii are un efect direct si major asupra sanatatii. Utilizarea urmatorului tratament are ca efect nu numai intarirea si albirea dintilor dar si ameliorarea starii generale de sanatate a celui care-l aplica.
Dimineata, pe stomacul gol, se ia cite o lingura de ulei de floarea-soarelui in gura si, fara a o inghiti, se suge ca o bomboana timp de 15-20 de minute. Procedura trebuie facuta cu calm. Se impinge uleiul in gura, inainte si inapoi printre dinti, fara a inghiti nici o picatura. Dupa 20 de minute, cind devine alb ca laptele si apos, se scuipa in totalitate. Acesta este plin de microbi si foarte periculos in transmiterea diferitelor boli. Apoi, se spala foarte bine gura cu apa calduta. Cea mai mica urma din acest ulei constituie un focar de boala. Daca uleiul nu este alb ca laptele, ci galben, inseamna ca procedura nu a fost efectuata corect si in timpul necesar, de aceea trebuie sa fie repetata. Pentru accelerarea tratamentului, metoda se repeta de 2-3 ori pe zi. Primele rezultate sint albirea dintilor dar si o stare de bine ca urmare a eliminarii toxinelor din corp prin saliva. Bolnavul simte o inviorare a intregului organism. Uleiul nu este un medicament ci un tratament cu un aliment pur.
Cura trebuie aplicata, zilnic, minim de doua saptamini pe trimestru. Este posibil ca in timpul tratamentului sa apara manifestarea unor boli ascunse pina atunci dar aceste semnale constituie dovada ca organismul a inceput sa reactioneze. Tratamentul nu trebuie intrerupt si nu are contraindicatii.
Spala-te dupa fiecare masa pe dinti, etc.

| zamy a răspuns:

Pastele de dinti indeparteaza doar petele de suprafata. Pentru o albire intensiva ai nevoie de produse pe baza de peroxid de hidrogen (ingredientul care se foloseste si la stomatolog), care deschide porii smaltului si oxideaza petele de pe interior. Le poti gasi la pret mai mic in benzile Crest Whitestrips pe www.albirea-dintilor.com intre 150-400 lei cu diverse concentratii pentru dinti sensibili sau albire de rezultate profesionala.

| Roxana_2818 a răspuns:

Ai putea sa faci cu sare sau sodiu in fiecare zi, dar asta implica si stricarea smaltului dintilor.

| vasile911 a răspuns:

Eu am folosit ceva produse de pe http://ibright.ro/dinti-albi. Sunt foarte multumit.

| stelian12 a răspuns:

Eu am comandat ceva de pe www.ibright.ro si deocamdata sunt multumit. Sper sa fie asa in continuare:)

Întrebări similare