|

Stiti cumva cum sa copiez un fisier de 7 gb pe un stik de 8 gb? Imi zice ca "the disk in the destination driver is full"

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu te lasa din cauza ca format-ul stick-ului este FAT32, ceea ce nu admite fisiere mai mari de 4 GB. Cand formatezi(un format normal) nu o sa te lase sa il pui nici in NTFS(ceea ce ai nevoie).
Urmeaza pasii urmatori:
1. Formateaza stick-ul normal in FAT32 (sau lasa-l exact cum este daca este gol)
2.Start->Run->Cmd(daca iti da vreo eroare, nu esti admin si nu te lasa sa faci pasii urmatori deschide-l cu click dreapta -> Run as Administrator).
3. CONVERT [literaStick]: /FS:NTFS /V /X (daca vrei mai multe detalii despre optiuni "convert /?" fara ghilimele).
Exemplu : CONVERT E: /FS:NTFS /V /X
Nu dureaza mult. Dupa care poti sa copiezi fisierul dorit.

| a răspuns (pentru kid_4671):

Frate nu stiu cum sa iti multumesc.big grin am reusit sa copiez fisiere mari :X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Formateaza stickul si alege NTFS la formatare, probabil ca este formatat in FAT sau FAT32 care nu suporta fisierele atat de mari. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi proprieties la stick, si tot asa click dreapta pe fisier-proprieties pe fisier! orice stick are mai putina memorie decat scrie pe el, deci e posibil ca fisierul sa fie putin peste spatiul disponibil pe stick! ar mai fi posibilitatea sa arhivezi fisierul ca sa il faci mai mic, sau impartit in doua arhive, eventual una pe stick, alta pe un dvd, sau facu cu stick-ul doua drumuri cu cele doua arhive! bafta! dar la inceput da un format la stick! baftaa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti spune ca este full deoarece 1 gb din memoria stikului este ocupata de nume serie date informative si alte chestii din astea ...incearca si tu pe un stik ceva mai mare ca o sa-ti mearga

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

E gol stikul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează