| beneamin a întrebat:

Sunt clasa 9 mate info deocamdata sunt extrem de nemultumit la matematica am 6 6 6 si 6 in teza, la fizica am media 7 la chimie 8 la biologie 9 oare ce este de facut si cum pot avea note mai bune va multumesc

6 răspunsuri:
| PrimoV a răspuns:

La mate incerca sa inveti lectia predata, uitate peste exercitii rezolvate in clasa si lucreaza mult, alta sansa nu ai!
La fizica:invata lectia de zi, rezolva probleme in plus si ar trebui sa te descurci!
La chimie:invata lectia de zi, fii atent in clasa lucreaza si acasa reactii etc.
La biologie:Incearca sa scrii lectiile cat mai schematic ca sa le intelegi mai repede(pentru mine functioneaza)
Asta e tot! BAFTA!
Sarbatori fericite si un An Nou plin de succese si impliniri!

| Lolităăăă a răspuns:

laughing) Sa inveti!

| mircea22b a răspuns:

Se intampla sa ai ceva probleme de sanatate, legate de sistemul respirator de exemplu? Daca esti sanatos ai destula energie ca sa inveti, mai trebuie doar sa nu o consumi cu alte prostii.

| lary589922 a răspuns:

Hm...nu prea stiu...hey! am o super idee invat eu in locul tau, ce zici? straight face

| Anamaria441 a răspuns:

Buna!
In primul rand,la acest profil,matematica este mai dificila fata de profilurile stiinte,filo,vocational.
La matematica trebuie sa fi concentrat la ore. Uita-te peste lectie inainte sa te apuci de teme,invata formulele necesare. Si poti lucra in plus,unde crezi ca intampini cele mai mari dificultati.
La fizica... Pai, e important sa stii formulele, asa poti rezolva problemele. Invata teoria, fii atent la ore, uita-te peste probleme.
Chimie. Nu e foarte greu la chimie. Te poti uita peste materia din clasa a 7-a la chimie,pentru ati aduce aminte unele lucruri asemanatoare. Trebuie sa stii valentele,normal,formulele si sa te concentrezi. La chimie este mai usor fata de mate sau fizica,parerea mea.
Si la bio. Invata lectia de zi. Nu te complica foarte tare. Invata esentialul,poti sa iti faci o anumita schema,dupa care sa inveti, sai sa subliniezi ideile mai importante. Cum consideri tu mai usor.
Poti mai ales sa iti intrebi colegii care se pricep mai bine la aceste materii, sa iti explice anumite lucruri pe care nu le intelegi. Ideea este sa nu tocesti, ca nu se ajunge niciunde cu asta. Incearca sa gandesti cat mai bine, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.
Mult noroc!

| maddix96 a răspuns:

Nu cred ca nu inveti destul cred ca te straduiesti dar ramane sa si intelegi si sa deduci logic. O varianta ar fi meditatia dar depinde de profesor. in cazul meu te duci la meditatie ai 9 10 nu te duci 2 3 asa ca...tu decizi ce e mai bine pentru tine. bafta si un craciun fericit!