|

Tastaturile mecanice sunt mai fiabile fata de cele normale cu membrana? Am de gand sa-mi achizitionez o Tastatura Gaming Redragon Vara Mecanica, de asemenea si prima tastatura mecanice ce o voi folosi. Pana acum am folosit doar tastaturi normale, dar nu m-au tinut mai mult de cateva luni deoarece unele butoane in special WASD nu se mai ridica in pozitia initiala daca aplic o presiune mai mare pe acele butoane.

Ma intereseaza in special opiniile celor care detine o tastatura mecanica, cat timp e folosita pe zi si de cat timp de detine happy

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand toate tastaturile sunt "fiabile" ca doar nu te apuci sa dai cu pumnul in ele ca ratezi in fifa sau in cs go, iar in al doilea rand, apasa si tu mai usor ca asa am si eu un prieten, cand ne jucam in trecut fifa 2002, apasa pe tastatura de scartaiau butoanele.
Eu am o tastatura de 7 ani, a costat 25 de lei si inca merge si e plina de scame, prajituri, scrum de tigara etc. Daca n-apesi ca Hercule, te tine o viata, iar diferenta intre astea la 25 de lei si MECANICELE, este switchul Cherry-MX, care face 80% din pret si care este de mai multe feluri si fiecare are cate o "personalitate". Poti afla mai multe pe google, am dat si eu un raspuns detaliat unui alt utilizator daca te incumeti sa-l cauti.
Eu unul prefer sa dau banii pe un mouse premium decat pe o tastatura mecanica ca nu m-ajuta cu nimic, nu sunt scriitor, gamer profesionist sau jurnalist.
Daca vrei mecanica, ia una de la Dell, Corsair, Razer,Logitech, Steelseries, Cooler Master, nu Redragon, Whitedragon, Bubulina etc.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am exact tastatura asta.

Tastatura este extrem de rezistenta si bine facuta. Cadrul in care sunt bagate butoanele este din aluminiu solid. Butoanele sunt "double injection mold" ceea ce inseamna ca este imposibil sa "stergi" simbolurile de pe ele. Switch-urile sunt cotate pentru cateva milioane de apasari, deci, nici cu asta nu este o problema. Singurul lucru ce cred ca este posibil sa se intample e sa se arda un beculet doua (fiecare tasta are becul ei)

Per total, daca este sub 250 lei, o recomand cu toata caldura.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru terorvlad):

De cand o ai, si cam cat timp o folosesti pe zi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cunosc acest model. Dar, la vechiul PC am avut tastatura mecanica. In toti anii de folosinta, nu m-a suparat niciodata. Acum, chiar din postarile mele se vede ca tastatura "ma tradeaza" (dubleaza sau ignora caractere).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează