Pentru a se vedea color, ambele aparate (gecodorul si TV-ul) trebuie sa functioneze pe acelasi norma de culoare (PAL /SECAM /NTSC).
Verifica norma de functionare la ambele aparate!
Nici nu am cum sa verific nu am nicio optiune prin setari ce dracu
Verifici pe internet, dupa modelul fiecaruia.
Cu sau fără adaptor, e posibil să vezi tot a/n.
Ori ai un contact prost (cel mai probabil), ori nu ai ales norma corectă la tvbox (PAL).
Nici macar nu am nicaeri optiunea aia la tvbox
Probabil problema e de la mufa scart. Nu face contact bine sau e vreun fir întrerupt.
Caută alt cablu scart, nu cred că vei găsi adaptor de la scart la HDMI și din experiența mea adaptoarele se defectează rapid.
Am schimbat cablul scart si tot asa face
https://gave.ro/......llhd-1080p
Posibil sa nu suporte video h264. Asa stiu ca este pe digital mpeg4 h264 s.au 265
M-am uitat in setari si acolo suporta rezolutie 480i, 480p, 1080p50hz, 1080p60hz
Nu rezoluția contează. Vezi dacă suporta h264 codecul. Eu dacă pun h265 imi pune procesorul la pc in 100%
Plm, in setari nu am nicaeri optiunea aia
Daca ai un stick usb. Încerca cu el. Pune niste video in 720p si 1080p 30 cadre s.au 60 fps si vezi dacă vede color
Sa conectez stick-ul usb in acel digital converter box? Si dupa il pot accesa pe televizor?
La tv nu ai stick usb?
Televizor vechi de acum 30 de ani, cum sa aiba unde sa bag stick usb? Are doar intrare scart, doar acel digital converter box are unde sa bag stick-ul usb
Cred ca întrarea scart este analog. Nu digital și de asta nu suporta
Daca conectez cumva printr-un adapter la hdmi, ar trebui sa vada color nu?
Normal când bagi un DVD player prin scart. Nu se vede color? Ar trebui sa vada
Nu am asa ceva
Modelul asta
https://imgur.com/a/Y0u1x3N
Nu merge ca nu are buton de AV audio video pe telecdomanda. deci este din 1992. nu ai ce sa mai faciu cu el. pentru colectionari.
Dar functioneaza, acel tvbox are telecomanda si pe telecomanda este TV/AV optiunea
Tv-box-ul care ii conectat la televizor printr-un cablu scart a venit cu o telecomanda cu aia schimb programele si acolo este si optiunea aia TV/AV
Nu tvboxul. Televizorul in sine dacă are funcție AV.
La un televizor din asta cu un adaptor poti conecta si un PC la el sau un PS5 dar se vede mult mai urat imaginea ca ii vechi, cred ca suporta doar rezolutie 480i, nu suporta asa ceva 4k sau 8k, imposibil
Sa incerc sa conectez cu un adaptor un pc la el sau o consola, sa vad daca se vede color
Încerci degeaba. Daca cautai pe net același model te tv. Vedeai ca a mai încercat sa bage cineva o consola prin scart si nu a funcționat.
Oricum nu merita cu acel TV. In primul rand dacă se duce nu mai ai ce sa-i faci. Si acum tv din ziua nu mai are nevoie de tv box