|

Upgrade pc vechi Bucuresti

Salutare. Am 2 pc'uri vechi dar nu mai stiu ce dotari aveau. Stiti pe cineva care ar puteasa sa ma ajute sa imi zica ce configuratie au? Sau o firma care ar putea eventual sa imi faca si un mic upgrade? La unu din ele este dusa sursa, iar la celalalt cand il pornesc bipaie placa de baza si nu porneste. Unul are o placa video geforece 9800 sau ceva de genu si celalalt am vazut ca are o placa video care scrie msi din placile de aluminiu de pe ea. Le-am da pe ambele la schimb pe unul care sa nu mai trebuiasca sa ii fac update. Am nevoie doar pentru net si muzica fara gamming.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

O sursa e usor de gasit, sau poti "completa" de la una la cealalata. Daca bipaie, in general bipaie de la rami, incearca sa scoti tot de pe placa de baza sa pui la loc si vezi daca porneste ( dar se poate sa aiba si alte cauze). Lasa-mi mesaj privat daca ai alte nelamuriri si rezolvam.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru configuratie poti descarca programul gratis " Speccy ", acolo gasesti orice ai nevoie despre calculatorul/calculatoarele tale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai putea sa afli chiar tu ce configuratii au.Fai click dreapa pe my computer si dai pe proprieties sau proprietati daca il ai in romana si scrie acolo sau daca nu ai monitor sau sunt stricate poti sa le desfaci, sa le cureti de praf, si sa vitesti ce scrie pe ele.In general numele modelului la orice piesa e scrisa pe un abtipild alb. Cauti pe internet numele piesei si specificatiile ei si faci asa pentru fiecare piesa. Sper sa te ajute

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează