| NinjaUmbra a întrebat:

Va ajut cum se Creste Viteza Calculatorului cu 25% mai rapid.

1) Curata sistemul. La Accessories – System Tools gasesti Disk Cleanup; ruleaza-l pentru discul cu sistemul de operare (de obicei C) si bifeaza tot in afara de "Compress old files".

2) Renunta la System Restore. Chestia asta retine tot ce faci tu pe calculator pentru ca la un moment dat cand reusesti sa-ti faci varza Windowsul sa-ti aduca sistemul la starea pe care o avea la un moment anterior. Singura problema e ca nu prea merge, in schimb incetineste mult munca ta. Intra la Control Panel – System – System Restore si da-i Turn off.

3) Micsoreaza cache-ul la browser. Memoria temporara pe care o folosesc softurile de navigat pe net este de multe ori supradimensionata si ajungi sa ai mii de fisiere inutile pe disc. Pentru Internet Explorer, du-te la Internet Options in Control Panel, si la Browsing History – Settings pune 200 MB sau 250MB, e mai mult decat suficient. La Firefox, gasesti optiunea la Tools – Options – Advanced – Network – Offline storage.

4)Fa navigarea locala mai rapida. Deschide My Computer, mergi la Tools – Folder Options – View si debifeaza "Automatically search for network folders and printers"; se observa diferenta mai ales daca ai calculatorul intr-o retea locala.

Sper ca aicea sa cresca viteza de navigare si a sistemui vostru.

5) Schimba viteza meniurilor. Cand faci click pe un meniu dureaza putin pana apare continutul; dar ai putea reduce acest timp la zero. E nevoie sa editezi registrii pentru asta: Start – Run – regedit si la KEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop mergi la MenuShowDelay va arata o valoare puneti 1.

6) Da jos barele. Multe softuri adauga bare sub meniurile din browsere si la un moment dat ajungi sa vezi cu greu continutul paginilor web, iar navigarea devine mult mai greoaie. Daca nu reusesti sa le elimini din Add/Remove Programs, scoate-le de la View – Toolbars sau View – Explorer Bars (in Internet Explorer), respectiv din View – Toolbars sau Tools – Add-ons (in Internet explorator).

7) Start/Run/ gpedit.msc /se va deschide o fereastra pe nume GROUP POLICY =Administrative Templates / Network / Qos Packet Scheduler=si aici in partea dreapta a windowului dai click pe Limit Reservable Bandwith =setati pe Enable si puneti valoarea 0 si dati OK.

8)Paginile file super rapid.
Page File este corespondentul lui Swap File din Windows 98 si are acelasi scop, si anume salvarea pe harddisk a celor mai des accesate informatii pentru eliberarea memoriei RAM.In timp, fisierul pagesile.sys devine fragmentat, ducand la scaderea performantei.Pentru optimizare, sunt recomandate stergerea si recrearea acstuia la inchidere, respectiv deschiderea sistemului de operare.In registri, la HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Sess ionManager, se creeaza o intrare DWORD cu Denumirea "ClearPageFileAtShutdown" cu valoarea 1.

9) Defragmenteaza Hard Disk-ul
Da clic pe butonul Start, apoi mergi la All Programs, Accessories, System Tools, si apoi Disk Defragmenter.
Click Defragment Now. (Curatati toate driverele care le aveti).

10)Start/Control Panel/Administrative Tools/Services.
Va zic ce sa opriti ce nu va trebuie si consuma multa resurse (viteza)! Aceste setari sunt si pentru XP,Vista, 7, 8.
Aceste trebuie Oprite (stop).
Si va dau detalii despre fiecare.

WSearch: Indexeaza fisiere, mesaje si documente pentru a optimiza cautarile.
WMPNetworkSvc: Melodiile continute de biblioteca locala a Windows Media Player pot fi redate de alte sisteme conectate la aceeasi retea.
SNMPTRAP: Primeste mesaje de la protocolul SNMP (Servicio de Protocolo simplu de administrare a retelelor) si-l retransmite programelor de administrare SNMP ce ruleaza in calculator.
SCPolicySvc: Permite configurarea sistemului astfel incat desktop-ul sa fie dezactivat atunci cand este extras cardul inteligent.
SCardSvr: Administeaza accesul cardurilor inteligente recunoscute de sistem.
Serviciu de compatibilitate Bluetooth (bthserv): Permite detectarea si asociere intre dispozitive Bluetooth. Se poate dezactiva doar daca nu vei utiliza Bluetooth-ul sau calculatorul nu dispune de un astfel de adaptor.
RemoteRegistry: Permite modificarea registrului altor sisteme ce apartin aceleiasi retele.
MSiSCSI: Administreaza sesiuni SCSI.
Fax (Fax)
Rapoarte de eroare (WerSvc), pentru a trimite rapoarte de eroare catre Microsoft.
Serviciu de intrare Tablet PC (TabletInputService)
Configurare Desktop Remote (SessionEnv)
Servicii ale Desktop Remote (TermService)

11) Aicea va creste viteza la calculator.
Start/Run/msconfig/Startup
Si debifam ce vrem sa nu ne mai apara cand deschidem calculatorul.
Exemplu:Yahoo, toolbar, etc.
PS:Nu dezactivati cum ar fi (antivirusul si programele care merg cu Windosul).
Dupa ce am terminat dam OK.
Si ne arata Restart (dam acum Restart) sau Exit Without Restart (sa seteze mai tarziu nu acum).

12) Dati un restart si merge PC mai rapid.

Răspuns Câştigător
| IntunericulNinja a răspuns:

Creste cu adevarat viteza.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| adeia a răspuns:

Merci,bine de stiut!

| denice1803 a răspuns:

Super. mersi!

| Mihalca_Cristian_1982 a răspuns:

Http://www.ovishowmedia.tk/
cum sa crestem viteza la calculator ca si la un fresh de windows

| Mihalca_Cristian_1982 a răspuns:

La fel ca mulți oameni în aceste zile, posedă cel mai probabil, un buget specific în minte atunci când achiziționați un PC. S-ar putea pune la îndoială, însă, modul de a selecta computerul. Ce formă și mărime veți avea nevoie și cu noua tehnologie disponibilă, s-ar putea fi lucruri nesigur pentru a obține. Suntem aici că vă va ajuta cu cea mai grea această decizie specială. A continua gata pentru multe înțelegere mare de lucruri pentru a căuta atunci când aleg un PC excelent. Aici veți găsi patru diferite tipuri de utilizatorul calculatorului personal. Citiți mai jos pentru a afla ce unul tu ești. Acest lucru ar trebui să vă ajute să selectați computerul potrivit pentru familia ta. General de utilizator scop: un PC peste toate utilizare scop este ideal pentru persoanele care aleg pentru a crea imagini, edita imagini, juca jocuri și naviga pe internet. Bazat pe un lucru de care aveți nevoie peste toate scop calculator variază de la un cost de la 500 lei 2500 lei. Power User, un computer utilizator electric este într-adevăr un computer pe care îl puteți utiliza pentru a crea și edita filme și clipuri video. Aceste tipuri de calculatoare acum cu timpul accesarilor paginilor web se vor aduna reclame tip ads pops, si multe alte draci accestea sunt ca un microb pentru pc-urile noastre.
Cum Il putem Proteja? OVISHOWMEDIA.TK https://goo.gl/nq4Cwy VA ARATA VIDEO FOTO IN 2017

| Mihalca_Cristian_1982 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=dymnEtuyyys
how to Optimize Windows for better performance 2017

| Comisaru_Gabi_1968 a răspuns:

Mersi, Mersi, Mersi!
Super, la atatea batai de cap, cateva rezolvari simple! Sa ne traiesti!