| IneedYouAlotBabe a întrebat:

Va pupa jan, cum pot face root pentru Allview p8 life? Am incercat o multime de aplicatii, am incercat sa dau root din pc dar mereu acelasi mesaj FAIL, depanarea USB e activa, bootload de asemenea activ si nu reusesc. Aveam un telefon mai vechi cu aceeasi problema doar ca atunci am folosit o chinezarie de aplicatie pentru telefon si a fost singura solutie care a mers dar acum nu mai stiu cum se numeste aplicatia sau daca mai exista pe undeva. Vreo solutie? Simplu ar fi daca ati stii cum sa ii dau root direct din pc

Răspuns Câştigător
| rrrp a răspuns:

Daca are Android 6 nu mai merg programele alea.
trebuie sa ai bootloaderul deblocat in primul rand.

apoi trebuie sa pui alt recovery pentru ca ala default nu iti permite sa instalezi nimic. deci trebuie sa cauti recovery pentru telefonul tau si pe asta il pui prin pc.

apoi instalezi rootul din recovery ul nou pe care il pui.

e mai complicat dar cred ca gasesti tutoriale...

cel mai important e sa gasesti twrp ul pentru modelul tau de telefon. twrp e un recovery...

| IneedYouAlotBabe explică (pentru rrrp):

Sa traiesti! Nu cred ca imi mai trebuiesc tutoriale ca am inteles de la tine cam ce si cum se face, faza e ca daca gresesc twrpul care cv?

| IneedYouAlotBabe explică (pentru rrrp):

Modelul asta de telefon daca il cauti pe orice site e ca si cand nu exista si il gasesti maxim pe siteul de la Allview (cateva poze) dar mite sa gasesc si un recovery pentru el. Telefonul e Allview P8 life... life nu lite! cum zic unii

| rrrp a răspuns (pentru IneedYouAlotBabe):

Da. stiu ca nu gasesti. daca gresesti twrp ul are ceva, da. deci cel mai bine ii faci backup la cel existent inainte si apoi il pui la loc.

dar cel mai bine nu pui altul daca nu stii sigur ca e pentru el.
Allview nu face telefoane, doar scrie pe ele Allview -- deci daca gasesti modelul de baza al telefonului p8 life poti sa il cauti pentru modelul ala. (dar sa fii sigur ca e ala).

sa iti dau un exemplu, Allview x3 soul lite e gionee f 103pro de fapt -- si am facut root la unul cu twrp ul pentru gionee f 103 pro -- si functioneaza totul fara probleme.
dar am fost sigur ca e telefonul ala inainte sa pun twrp ul.

p8 life nu stiu sigur ce telefon este dar poti sa cauti...

| IneedYouAlotBabe explică (pentru rrrp):

Noroc frate, mersi de ajutor

4 răspunsuri: