|

Va rog am nevoie de ajutor! Am un ceas electronic cu 4 butoane.1 buton pentru lumina

1 buton,, mode"

1 buton,, reset"

1 buton,, start"

are un tiuit la ora fixa si are o alarma la ora 9:27 care ma scoate din sarite...cum pot scoate acea alarma si acel tiuit? va rog ajutor

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca mi l-ai da sa butonez la el, m-as descurca sa scot alarma, mai mult intiuitiv, si pentru ca inainte de a exista celulalele cu ceasurile de acum, ne faceam veacul cu astfle de ceasuri. Dar asa, trebuie sa gindesc pasii pe care creierul ii are deja stabiliti, si de care trebuie sa imi aduc aminte.
Cred ca apesi lung butonul "Mode" pana ce scrisul de pe ecran clipeste. Apoi nu mai stiu, fie pe alt buton, fie pe el apesi pana ce apare litera A mare, care semnifica ca esti la alarma. Si ca sa o scoti, cred ca trebuie apasat butonul "Reset". Dar cu "Mode" sigur incepi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se apasă doua butoane deodată si le ți apăsat timp de doua secunde... ceea ce face sa clipească numerele pe ecran... esti in modul de reglare ( data, ora, ora alarma). Dacă nu atingi butoanele timp de câteva secunde atunci ceasul iasa singur din acest mod. Butonul pentru lumina scoate-l din calcul ca nu face nimic altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează