anonim_4396
| Anonim întreabă:

Va rog din suflet AJUTATI-MA, E URGEEEENT. Am mai multe conturi de gmail pe aplicatia google foto și acolo folosesc vreo 2 conturi pentru a salva pozele și video-urile (nu știu cum sa elimin celelalte conturi) si majoritatea din scoala au un gmail, e gmail-ul scolii adica à elevilor, majoritatea au acces la gmail și habar nu am cum am accesat din greseala gmail-ul scolii când eram în Google foto și s-a făcut backup cu TOATE POZELE ȘI VIDEOURILE MELE DE PE DISPOZITIV, cele mai cringe posibile și bineînțeles ca m-am speriat foarte tare asa ca le-am șters cât de repede am putut, am șters contul de gmail dar pe google tot a rămas și nu știu ce sa faaac. Mi-e frica sa nu se salveze toate pozele și video-urile de pe dispozitiv pentru ca o sa afle toată scoala și nu vreau, va rog ajutati-ma, ce sa fac și cum sa șterg gmail-ul de pe google foto?

2 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu prea am inteles exact cum s-a ajuns la asta, dar daca ne luam dupa ce spui, ar insemna ca ti-ai incarcat contul pozele si ce mai aveai in contul de Google Drive de la scoala? La care au acces mai multe persoane? Sau doar le-ai dat share?

In orice caz, nu este nevoie sa stergi pozele se pe contul tau. Poti merge pe contul scolii, acolo undr ai tu acces si... pentru ca tu ai pus ceva, tot tu poti sa si stergi.

Daca intrii pe pozele de pe contul tau si dai la "Share" ar trebui sa vezi o lista cu toate persoanele care au acces (si drepturile) la acele fisiere, oricare ar fi ele.

Bafta sa ai! ^_^

| CristianaCrss a răspuns (pentru DoarBogdan):

Nup. Știi cum se face backup-ul pe google foto, nu? Ei bine eu am toate pozele salvate pe 2 conturi dar din greseala am intrat pe alt cont(al treilea cont) adica ala pe care au acces mai multe persoane și acolo s-a finalizat backup-ul cu toate pozele și video-urile asa ca le-am șters dar acolo scrie ca backup-ul se face pe "..." (și scrie gmail-ul respectiv) și mi-e frica ca tot se va face backup fără sa știu pe acel gmail și vor vedea toți din scoala pozele și video-urile. Cum pot șterge gmail-ul din aplicație? Efectiv nu stiu cum, am șters contul de google (gmail-ul pe care au acces mai mulți) dar pe google foto tot apare ca e acolo crying