|

Va rog sa ma ajutati sa aleg un aparat care sa readea muzica-teatrul, dar sa nu fie nociv ca telefonul. Eu sunt mai in varsta, sufar de insomnie si nu dorm decat daca ascult teatru la telefon. Dar tel sta toata noaptea langa mine si stiu ca emite niste unde daunatoare. Aparatul trebuie sa fie dotat cu difuzor si casti si sa fie mic si usor. Am un mp3 dar nu are difuzor si castile nu prea le suport, Multumesc

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Va puteti cumpara boxe pentru mp3 player si atunci nu mai trebuie sa folositi castile.
https://:///......DFDZFHBBM/
Asta de exemplu are si radio si mp3player integrat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Lioana):

Va multumesc pentru raspuns, dar nu e ceea ce caut. Am nevoie de un aparat ca telefonul, cu ecran, sa pot vedea lista pieselor si sa pot selecta piesa dorita. Poata aveti alta idee.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Gabriela51):

Ati spus ca aveti deja un mp3 player dar nu are difuzor si nu va plac castile. Pentru acel mp3 player puteti cumpara separat difuzor si casti pe gustul dvs. Legati difuzorul sau castile prin cablul atasat la mp3 player.
Boxe (difuzoare) https://www.emag.ro/search/boxe-portabile/mp4/sort-priceasc/c
Casti https://:///......priceasc/c

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Lioana):

Va multumesc mult pentru rabdarea si atentia acordata. Am un mp3 player, dar asa cum am spus, el nu afisaza lista pieselor, care e foarte importanta pentru mine, ca pot alege piesele pe tot parcursul noptii. Adorm greu si ma trezesc foarte des. Cred ca singura solutie, ar fi sa-mi cumpar alt telefon si asta sa ramana doar pentru asa ceva. Sper ca daca scot cartela telefonica si ramane doar cardul de memorie, sa nu mai emita radiatii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează