|

Va rog sa-mi spuneti cum sa pun poze cu animale pe un fundal si sa sterg corect marginea pozelor iar toata operatiunea sa fie in Phooshop cc? Am un Atlas Zoologic din 1983 si am toate pozele cu paginile originale din Atlasul Zoologic intr-un folder si am si toate paginile din Atlasul Zoologic doar ca am sters toate animalele si au ramas toate fundalurile (peisajele) goale, iar eu vreau sa pun pe peisajele alea din Atlas Zoologic alte ilustratii mai multe (adica speciile complete din fiecare grupa de animale) pe toate paginile care au ramas doar fundalurile goale in Photoshop cc. Doar ca vreau sa fie totul bine, corect si simplificat ca asa cu item-ul acela din Photoshop cc nu sterge bine marginea alba de la poze.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Găsești tutoriale pe YouTube.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CookieDog):

Mai Cookie credeam ca-mi dai un raspuns calumea, crezi ca de ce am pus intrebarea asta pe TPU, ca n-am gasit pe YouTube.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Daniaez88):

Păi, iei animalul ce are fundalul transparent (ori o selecţtie din altă poză), creezi un nou layer în poza în care ai fundalul şi dai paste în layer(dacă nu, se va face automat un nou layer), iei tool-ul de şters, ştergi ce vrei şi gata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează