|

Va salut ...am si eu nevoie de ajutorul vostru in special al unu electronist priceput. Am un TV Samsung nu stiu exact modelul.Cu ceva timp in urma din cauza unei fluctuatii de tensiune s-a ars ( si sursa si placa de baza ). Am fost cu el la un,, meseriasi,, si l-a reparat oare cum. A reparat sursa si a schimbat placa de baza cu alta noua ( asa a zis el ). Nimic grav in asta merge dar e o problema imaginea este afisata invers. El mi-a spus ca nu reuseste sa o intoarca in pozita normala ( cica s-a uitat prin setari si nu-i da de cap). Intrebarea mea este cum fac sa o intorc la normal (imaginea). Trebuie sa,, sap,, adanc in setari ( poate e vreo optiune ) sau trebuie resoftata placa de baza? Va intreb pe voi cei experti. Prostia este ca puteam sa o repar si eu ( adica sa-i schimb placa de baza si sa repar sursa.dar am crezut ca este ceva mai grav..in fine ) Va rog sa-ma ajutati. Cu stima Adrian happy

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da - trebuie să intri în Service menu și să dai un „reset to factory".
Sau să cauți până dai de funcția de răsturnare a imaginii, folosită pentru cazul când TV-ul e prins de tavan.
Poate te ajută asta:

https://www.youtube.com/watch?v=79S1jhAMjc8

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mda... am și eu o mașină, dar nu știu nici marca nici modelul. Doar că o ia la stânga atunci când rotesc volanul spre dreapta. Ce-o fi având?
Ai fi putut măcar să spui dacă e vorba despre un TV CRT sau LCD. Și cum e „afișată imaginea invers"? în oglindă (stânga -> dreapta), sau răsturnată (sus -> jos)?!?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Ma scuzati. sad da imaginea este afisata rasturnat ( sus -> jos ). Modelul este TV Samsung UE32F4000. Aveti vreo idee?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Multumesc frumos... am sa incerc si revin happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează