| NesCafe a întrebat:

Va salut am si eu o problema cu calculator-ul, am pe el un procesor de 1.6 ghz AMD SEMPRON, 786 MB RAM, Placa Video 128/128. Dupa atata timp revin si eu cu o intrebare care as vrea foarte mult sa imi gaseasca cineva raspunsul. Deci, am o problema mare de tot cu calculatorul, cand il aprind merge foarte greu, iar prin " merge foarte greu " ma refer la: Imi intra pe browser foarte greu, imi intra in documente foarte greu, cand vreau sa intru pe un site stau vreo 1 minut pana mi se incarca pagina..intr-un cuvant merge GREU, iar dupa 5-10 minute deodata isi revine si merge la fel cum imi mergea pana cand sa imi apara problema asta, adica foarte bine mi se deschid toate perfect, iar cand dau restart iar imi face problema cu ingreunarea si dupa iar isi revine si merge perfect. Pana acum nu am avut problema asta si de odata a aparut asa din senin. De ce imi face asa? Imi e scarba sa dau un restart la calculator ca dupa trebuie sa stau 10 minute ca sa isi revina la normal ca merge ca dracu de GREU! Sa nu imi ziceti sa imi reinstalez Windows-ul ca l-am reinstalat de 2 ori si face la fel! Astept cat mai multe raspusuri, va multumesc.

3 răspunsuri:
| Lucian02 a răspuns:

Daca ai win 7, pune-ti XP

Daca nu probabil ai prea multe in pc foloseste CCLeaner

| NesCafe explică (pentru Lucian02):

Nu am windows 7 am windows xp si nu am multe fisiere pentru ca am spus sus ca abia ce am facu t2 windowsu-ri, iar cu ccleaner la fel face

| johnyxus a răspuns:

Stii care e solutia? ia si defragmenteaza hard-ul asta trebuie si daca nu am dreptate sa imi zici si iti mai spun o cale.