|

Va salut cu respect!

Problema mea este urmatoarea:

Avand in vedere ca locuiesc intr-o localitate mai retrasa, mi-am facut abonament tv la digi satelit care pentru a avea acces la hbo go trebuie sa ai abonament la tv terestru! Astfel am hotarat sa fac abonament la hbo go separat prin card bancar. abonamentul l-am realizat, contul merge, toate bune. Insa problema e urmatoarea: am in casa un smart tv LG cu aplicatia hbo go instalata si cu update la zi iar cand intru in ea imi cere un cod PIN de autentificare. Acesta cica las gasi in contul meu de hbo go facut pe pc undeva la date despre utilizator dar nu il gasesc nicaieri batular sfantu'. stie cineva pe unde o fugit? Cel care ma poate ajuta am sa-i ofer cu mare drag toate funditele si rochitele din lume!

Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Din cate stiu, HBO este codat, iar pentru receptionare se foloseste cartela de identificare (ca si la decodorul digital exterior). Aceea cartela se poate folosi si la unele tipuri de televizoare.
Te sfatuiesc sa suni la serviciul clienti Digi, ei te vor indruma pas cu pas cum sa procedezi, inclusiv ce coduri si unde sa bagi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu stii pinul o sa bulesti softul televizorului, mergi la compania de cablu si roaga i sa te ajute ei sa i ti reseteze pinul sa ti dea altul, de ce faci prostii scrie pe un caiet codurile pin parole tot ca daca le uiti si pui ce coduri vrei tu il strici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.samsung.com/ro/promotions/hbo/
Deci ai facut abonament doar cu hbo go?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează