| andreimpwr a întrebat:

Va salut, de ceva timp m-am angajat ca și șofer pentru o firma unde îmi cam dau locațiile batai de cap, sunt foarte multe și doar trasee fixe, cumva știe cineva vreo aplicație GPS pentru iOS unde pot salva locații ca mai apoi sa ajung la el mult mai ușor?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Un telefon second cu waze sau navigator, te costă câteva sute. Merită (că tot se folosește noțiunea asta la greu) investiția depin

| Benny09 a răspuns:

Kommot, nu este pentru mașină. Este pentru Hiking, bike touring, drumeții montane. Însă poți salva inclusiv orice locație dorești, iar dacă nu găsește locația pe hartă ( automat, cum este la google maps), poți selecta manual pe harta. Însă hărțile sunt gratuite numai în județul in care te afli, apoi dacă vrei să deblochezi alte județe trebuie să plătești. Toate hărtile ( atât România cât și străinătate) costa vreo 170 lei, pentru fiecare județ in schimb 20 lei. Sunt biciclist și de asta recomand aplicația, nu îmi vine altceva în minte. Am folosit aplicația și în timp ce eram în mașină, am fost odată cu cineva cu bicicleta într-o tură și pana într-un anumit loc ne-am deplasat cu mașina. Cum ne-am tot rătăcit încercând să găsim un drum, iar google maps trimițându-ne la stânga unde era câmp, am pus aplicația asta de care am povestit și crede-mă ca a fost mai practică decât google maps. Singura condiție, să setezi bike touring pe asfalt. Dacă setezi MTB sau Enduro logic să recomande trasee prin pădure. LOL. Ți-am zis, este o aplicație care pentru altceva a fost făcută. Și traseul îl poți configura cum dorești tu, nu necesită mereu acces net pentru ca salvezi hartă off-line, are ghidare vocală, însă cu ghidare vocală îți descarcă repede bateria. Nu îmi vine altceva în minte cu toate că sună aiurea. Însă noi românii suntem inventivi, nu? laughing

| andreimpwr explică (pentru Benny09):

Suna cam riscant laughing))) dar o voi incerca, mersi feumos, apreciez!

| Benny09 a răspuns:

Revin cu încă un răspuns, de data asta un răspuns util. Vezi dacă găsești în app store aplicația Circuit Route Planner. Eu am cautat ceva alternativ Kommot deoarece mâine doresc sa plec la Ploiești cu bicicleta și să descopăr ceva coclauri în zonă și komoot cere bani pentru hărți off line. În cazul meu poate am găsit alternativa, însă prin comentarii din Google Play scria ca este utila pentru cei care fac livrări. Cazul tău, de asemenea. Vezi dacă te ajuta cu ceva. Ar trebui sa existe și pentru ios pentru ca în log-in mi-a apărut și logare cu ios sau google.

| Benny09 a răspuns (pentru Benny09):

În cazul meu nu ma ajuta cine știe ce, măcar poate am găsit ceva pentru tine. Aplicația se cere conectată numai la internet. Eu nu îmi permit asta.

| Lizuca1234 a răspuns:

Depinde unde ai traseul, in tara sau in strainatate. ia-ti un gps pro, recomand garmin, atat pentru tara cat si pentru afara.

| andreimpwr explică (pentru Lizuca1234):

Pentru in țara îmi trebuie, pur și simplu o aplicație...pentru a-mi salva locațiile curente! De atât aveam nevoie laughing

| Benny09 a răspuns (pentru andreimpwr):

Garmin este o idee bună. Am auzit de ei, sunt și pentru biciclete ca GPS, camioane, etc, însă prețul este pe măsură. 900 lei - 3000 lei-5000 lei. Poate și mai mult.