La angajare, singurele hârtii care se trimit sunt CV-ul, apoi după interviu diplomele, certificatele și contractul de muncă cu semnătura electronică.
Apoi la sediul firmei duci tu personal copie după buletin și contractul cu semnătura olografă.
Evită să trimiți poza cu buletinul cuiva.
Felicitari, vezi sa nu te trezesti cu niste credite personale luate cu buletinul pe numele tau (de altcineva).
Shiit, si ce este de facut? sa-i dau mesaj?
Oricum chiar si daca ar fi sa ma angajeze, nu as mai vrea fiindca nu pare credibil, adica dureaza prea mult acest proces
Contacteaza-i pe astia si fa rost de situatia ta, daca apari cu un credit pe undeva - daca ai unele facute de tine de care stii, bine, insa daca apar si altele...
https://www.birouldecredit.ro
Salut, multumesc!
Sper ca nu costa, daca da...nu sunt dispus sa dau bani pentru asa ceva, nu am asa multi bani sa dau pentru orice lucru
Nimeni nu îți cere poză cu cartea de identitate la angajare, clar trebuia să te gândești că e ceva în neregulă.
Contactează-l încă o dată și întreabă-l dacă mai este valabilă oferta de angajare!
Dacă nu răspunde în 1-2 zile poți merge la poliție dau la ANSPDCP.
Pe viitor nu mai da poză cu buletinul tău nimănui. Le aduci o copie.
O zi bună!
Aha, interesant ce zici.
Si hai sa-ti mai zic ce a facut.
Acum 2 saptamani m-a sunat pentru angajare, apoi brusc a spus ca nu mai poate vorbi si ca ma suna intr-un minut.
Nu m-a mai sunat, am zis "okey, poate a gasit pe altcineva, hai sa nu insist".Ce sa vezi, m-a contactat in 4 zile, atunci am vorbit 5 minute, mi-a povestit cate ceva despre agentia ( publicitate, marketing ) sa si a spus ca asteapta sa-i trimit un Buletin.
Trebuia să ceri un site, ceva, sa te informezi despre firma respectiva.
LisaJulie întreabă: