| Denis123456 a întrebat:

Va salut TPU,am o problema,bateria mea se descarca foarte repede, am un galaxy s6, 7.0 Android,dar mi se descarca repede fata de la inceput, are legatura daca ma joc mult cu telefonul in incarcator? ce as putea face sa readuc bateria la starea initiala?
si cat m-ar tine o baterie noua, cu 53 de lei, una neoriginala?

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Din păcate asta e o problema din fabrica, toate telefoanele sunt așa.
Aia au pus un procesor puternic și o baterie mică, uita-te pe eMAG la review-uri și o sa vezi ca 90% se plâng de baterie.
Și eu am avut s6 și din cauza asta am vrut sa scap de el cât mai repede. Consuma foarte mult și in stand by.
Sa schimbi bateria nu e o soluție, mai ales cu una fake, dacă e o problema mare pentru tine sa folosesti acest telefon, eu zic sa îl schimbi cu altul și sa mai dai diferența sau ceva, acum pana nu se devalorizează de tot.

| TheRealFantasy a răspuns (pentru Bondarel99):

Procesorul e puternic dar e bine optimizat, pe 8 nuclee nu as zice ca e cauza principala din care se descarca asa repede, mai degraba ecranul care e un SUPER AMOLED QHD de 5.1"...


Cea mai proasta idee ar fi sa ii pui o baterie neoriginala, ajungi in aceeasi situatie iar, dupa scurt timp.
Bateria e deteriorata, nu prea ai cum sa o readuci la starea initiala, doar sa o distrugi mai putin din momentul actual, adica sa nu il uzezi cand se incarca, daca mananca resurse in stand by inchizi aplicatiile cele mai solicitante din fundal, opresti notificarile de la toate aplicatiile cat timp e in stand by, il incarci de la 10-20% pana la cat vrei tu peste 50% dw preferat si tot asa.

Il poti duce la un service si o poti inlocui cu una noua, originala, asta ar fi cea mai buna idee, sau sa o mentii pe cea actuala in stare cat mai optima.

| Denis123456 explică (pentru TheRealFantasy):

O baterie originala e scumpa rau

| Bondarel99 a răspuns (pentru TheRealFantasy):

Telefonul e de vina, nu bateria.
Am avut, cum am zis, s6 și când dădeam la setări sa văd pe ce s-a dus bateria vedeam pe primele 3 locuri: stare de veghe, stand by, sistem Android și după aceea Facebook, messenger, wapp sau ce mai foloseam eu. Nu aveam ce sa fac, cu notificări oprite, aproape toate funcțiile dezactivate, luminozitate la minim (adică deloc), se ducea foarte repede bateria, seara aveam 100% iar dimineața ma trezeam cu 90%, apoi umblam 2-3 ore pe el și era la 0. Crede-ma ca am încercat toate sfaturile posibile de economisire, nici schimbarea bateriei nu e o soluție pentru ca de vina sunt chestiile acelea din top 3 care consuma cel mai mult. Am citit tot despre acest telefon, e un fail, majoritatea se plângeau de asta.
Și chiar dacă la început bateria e ok, după câteva luni deja te enervezi...

| TheRealFantasy a răspuns (pentru Bondarel99):

Aham. am inteles, am avut si eu problema asta tot cu un Samsung, e frustrant intr-adevar.

Daca e asa grav atunci da-o incolo de baterie rolling on the floor are dreptate albinutza, incearca sa il dai la schimb +diferenta pe un telefon mai bun si/sau mai nou. ar fi misto daca ar fi un mod de a obtine de la magazin un Samsung mai nou cu garantia si diferenta. laughing