| ribak a întrebat:

Vreau o versiune veche de Mozilla Firefox ca sa mearga cu un ip indonesian. Am spus veche.
Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Adică?
Ce legătură are ip indonesian.
Aia se numește socks ceea ce vrei tu să faci.
Oricum intra aici și alege tu care vrei mai veche. Ai libertatea de alege.
https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/

| ribak explică (pentru Anonimuserr):

Multumesc!

| Anonimuserr a răspuns (pentru ribak):

Cu plăcere! Sper că te-am putut ajuta!

5 răspunsuri:
| dragosbogdan001 a răspuns:

"Vreau"! Imediat imparate! Nu vrei sa mearga si in indochineza de balta? Iti gasim noi imediat, imparate! Ca numai regii si imapatii spun doar "vreau" si primesc, pe langa sa nu mai spunem ca bagi si termeni, cica "am spus". Puteai sa spui si ca vrei luna de pe cer, decat "o versiune veche de firefox care merge cu ip indonezian". Ai auzit de respect intre membrii TPU? Se vede ca nu. Si pe langa asta, de unde vrei sa iti scoatem noi versiuni de firefox cu ip indonezian?! Era sa iti zic eu de unde.

| ribak explică (pentru dragosbogdan001):

Chiar m-ai facut sa rad, pe cuvantu' meu! =]] Eu am spus de ce am nevoie, si v-am cerut voua ajutorul. si da, am spus "vreau" dar asta nu inseamna ca am dat vreo porunca cum ai inteles tu. inseamna ca am fost explicativ in ce am spus.
in fine, n-are rost sa-ti dau explicatii pentru ca tu, cuvantul "vreau" l-ai auzit numai la imparati... Si da, bineinteles ca numai in filme ai vazut imparati. sau in desene animate.

| dragosbogdan001 a răspuns (pentru ribak):

Dar de "te rog" ai auzit vreo data? Nu e ca stiu eu ceva de undeva, dar in general daca nu esti decat un om normal, nu spui "vreau" de trei ori in doua randuri, ca seamana a porunca, nu ca si cum ai cere un sfat. Si cine da porunci si legi folosind "vreau"? Conducatorii de stat dintr-un regim autoritar, deci regi, imparati si domni.