| Badea_Adrian_1982 a întrebat:

Vreau sa îmi cumpăr de Black Friday un smartwatch, unul de pe care as putea si sa vorbesc. Pana acum am avut 3 variante si nu stiu dintre care sa aleg. Prima ar fi Samsung Galaxy Watch Active 2, care costa în jur de 900-950 de lei. A doua varianta ar fi Samsung Galaxy Watch, care este redus la 750 de lei. Iar a treia varianta ar fi un Huawei Watch Gt 2. Tin sa menționez ca am un telefon Samsung.
Nu stiu dintre care sa aleg, nu stiu cum funcționează Samsung Galaxy Watch si am auzit lucruri destul de rele despre el, dar am auzit și lucruri bune. În schimb e destul de vechi, e lansat în 2018. Samsung galaxy watch active 2 mi se pare destul de scump și nu stiu daca merita pretul de 900 de lei. Iar Huawei watch gt 2 nu stiu daca merita pentru ca am un telefon Samsung, plus ca e cam lipsit de funcții. Adica e ca un smartband în forma de ceas.
Imi poate oferi cineva mai multe informații din utilizarea de zi cu zi?

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Eu am un Gear S3 și sunt foarte mulțumit. Folosit inițial cu un tel. Samsung, apoi cu un Motorola (are nevoie de ceva aplicație suplimentară, dar nu e complicat). Nu știu cum e cu iOS, nu dau banii pe prostii.

| Wr3nch a răspuns:

Sincer as merge pe Actve 2. Ai functii noi cum e EKG si masurarea tensiunii, plus ca iti arata direct pe ecran notificari si istoricul conversatiilor. Daca vrei sa dai telefoane de pe el recomand versiunea lte, da vestea proasta e ca mai dai vreo 4000 de lei pentru asta.

https://altex.ro/......25FSKAROM/

| Badea_Adrian_1982 explică (pentru Wr3nch):

Nu vreau sa dau apeluri de pe el, vreau doar sa pot răspunde la apeluri. Mersi pentru răspuns.