| onuticuta200312 a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar un ipad si am un buget de 2700 lei(de fapt vreau sa ia tableta in rate), dar nu stiu care ipad este cel mai bun.Eu m-am gandit la Ipad Air 2 de 64 GB pentru ca nu am gasit pe internet la 32 GB! Mi se pare ca 16 GB e prea putin! Nu vreau sa ajung sa am tableta si sa nu imi mai pot descarca aplicatii pentru ca am memoria plina! Deci care model vi se pare cel mai avantajos? Sa nu-mi spuneti de tablete mai ieftine ca am mai patit asa cu telefonul:mi-am luat un telefon ieftin si are memorie putina, merge greu etc.Acum vreau sa-mi iau o tableta buna, care sa ma tina si neavand laptop ci calculator care nu este portabil, tableta sa tina practic locul unul laptop saui calculator! Sfaturi? Fundita!
P.S. Tabletele de la Samsung vi se par mai bune decat ipad-urile de la APPLE?

Răspuns Câştigător
| FlorinCiokan a răspuns:

Sa incep cu Tabletele Samsung. Eu intotdeauna as alege Apple cand vine vorba de tablete cel putin prin simplu fapt ca nu ai lag! Pe orice tableta de la Samsung ai lag si bug-uri.
Cand vine vorba de o tableta cel putin 64 gb sa aiba. o cumperi pentru mai multi ani si acumulezi poze videoclipuri una alta si majoritatea le tin pe tablete.
Cea mai buna si care se incadreaza in pretul tau e iPad Air 2 64 GB
Uite aici un link, ia-o rapid ca e reducere 200 lei
-http://www.emag.ro/......D1XYGBBBM/
E cea mai noua si mai buna ca performanta. Pe eMAG mai sunt doar cu optiunea celular si cu memorie mai multa dar mai buna ca performanta nu e.
Sper ca am fost de folos. Bafta.

1 răspuns: