| MariusFN a întrebat:

Vreau sa trec de la conexiunea de 100 mbps la cea de 500, dar routerul meu nu poate transfera la mai mult de 100, asa ca am decis sa il schimb, am cutat pe eMAG n router care sa poata transmite viteza de 500 mbps atat prin lan cat si prin wifi si am gasit acest router : http://www.emag.ro/......X90QBBBM/. Singurul lucru de care nu sunt sigur este rata de tranfer lan, deoarece scrie 10/100/1000. Ma gandesc ca daca poate tranmite cu 1000 sigur poate 500 dar nu vreau sa dau banii aiurea pe el.

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

:))
Alea sunt porturile. Teoria spune ca duce si 1000mbps, dar asa si prima generatie de tp-link, cand aparuse gigabit pe routere, avea 1000mbps porturi si era incapabil sa treaca de 200.
Oricum, asta nu se mai aplica acum, sau aici. Alternativ la ce ai ales tu: http://bit.ly/1qiWQkR *(performante tot cam la fel de bune, dar are 2 porturi usb, in caz ca te intereseaza aspectul asta).

1 răspuns:
| zuzuluzu a răspuns:

Este foarte bun cel ales de tine, nu stiu de ce iti faci atatea probleme. Cand o sa avem noi un internet asa rapid atunci sa iti faci probleme. Pana atunci... http://bit.ly/1oUklPU