| Marius1789 a întrebat:

Windows 10 are nevoie de antivirus? Am auzit ca el nu are nevoia, are deja si este foarte bun. Este adevarat?

16 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Fals.Windows=viruși.Windows 10 e de fapt Windows 8 cu un alt desktop ce conține facilități furate de la sistemele bazate pe linux.Se vede că corporația asta e condusă mai nou de chinezi, că s-or apucat să contrafacă până și Windows-ul laughing. Dacă vrei să nu mai ai treabă real cu virușii recomand orice sistem de operare ce nu e făcut de Microsoft.Succes.

| sorinake a răspuns:

Windows 10 vine cu antivirus preinstalat insa ti-as recomanda sa citesti articolul de mai jos.
http://bit.ly/2hUudkT

| K0sti a răspuns:

Ai auzit prost! Chiar la ei pe site se specifica ca asigura doar o protectie "basic" care nu e suficienta in unele cazuri! Deci cititi si nu mai puneti intrebari, documentati-va!

| gelu1970 a răspuns:

Are unul ce are functia de "frectie"
insusi castana de w10 e un virus.
te urmareste, te poate inregistra, te poate filma, are functie de keylogger. deci cel mai bun antivirus e sa dezinstalezi prostia ce ai instalat. adica sa formatezi si sa pui un 7 de exemplu sau fie si un 8 daca nu ai altceva.

| Anonim a răspuns (pentru gelu1970):

Hai ma gelu ca nu e chiar asa cum zici.Ai tu o dusmanie pe win 10 pe care nu o inteleg. Functiile de inregistrare si video este in cazul in care vrei sa activezi logarea prin citirea irisului.Si nu merge decat daca ai webcam cu infrarosu.Inca nu merge optiunea in zona noastra. Acel keylooger de care zici este un soft care iti citeste bug-urile din win.Desi e dat oficila, inca au buguri.Dar avand win original, legal etc, su autorul contului Microsoft vei putea trimite automat bug-urile din win 10 spre rezolvare. Keylogger,au toate windows-urile,dar e prea mult spus keylooger,pentru ca nu inregitreaza ceea ce tastezi ci numai nste bug-uri trimise automat la ei spre inbunatatire. Daca ar fi sa credem in urmarire, suntem urmariti de peste tot, inclusiv de pe Nokia ala vechi, totul se inregistreaza undeva, convorbiti etc. Unii spun ca win 10 are acces la poze, filme, descarcari din folderele pc-ului.Gresit.Nu are acces, dar are optiunea de one drive, un spatiu de stocare pe serverele lor, si poti stoca acolo date pe care nu le vrei pierdute cadn se blocheaza hardul spre exemplu si vei reformata windowsul.In one drive este posibil sa vada si ei ca e doar serverul lor, dr daca nu stochezi date in One Drive, nu le vede nimeni. Am avut win 10 dar...eu sunt de moda veche, nu imi plac schimbarile.Win 8 maxim imi ajunge. Nu e o prostie win 10, ci multi boicoteaza acest win, nu stiu de ce.Sunt fel si fel de articole pe net pro si contra win 10. Cele contra sunt scrise exact de cei ce nu au inteles acest win si funtiile lui.Nu te urmareste nimeni sau cel putin se urmareste marile companii, cei ce au de aface cu spionajul militar, secrete de stat etc, nu cu noi ca postam o poza pe facebook.Suntem prea marunti pentru ei.
Daca ar fi, am mai scris, sa fie de urmarire, suntem urmariti si dupa telefon.te pot localiza imediat numai dupa numarul de telefon.
Win 10 a fost facut pentru a combate pirateria. In ce sens? Inca nu stiu prea bine dar nu poti intala win 10(deocamdata)daca nu ai preinstalat un win legal.Si cum toti copii si nu numai sunt dornici de „nou" Intaleaza peste windowsuri cu seriale luate de pe net sau imagini iso cu crack sau activatoare. Plus de asta win 10 nu merge bine pe orice laptop sau pc. Merge bine pentru anumite firme de pc sau laptop-uri, pe anumite configuratii desi in cerintele de sistem se zice ca ar merge la fel ca si win 7.
Sa-ti zic eu smecheria de la win 10. O eroare de win 10 trimisa la ei, are pe langa eroare, scrisa si configuratia pc/laptopului. Daca ai un cont Microsoft, le apare si numele, prenumele si adresa de email a acelui utilizator.Asta e... spionajul de care zici, dar au termeni si conditii pe care trebuie citite mai intai, si daca nu convine cuiva..sa stea la 7 sau 8. Asta e.

| Anonim a răspuns (pentru gelu1970):

Orice win are un asa zis antivirus.la win 10 exista windows defender. Diferenta de antivirus la win 10 si la win 7 sau 8 este ca la celellate windows-uri poti dezactiva updatele de windows si asa ramai cu date vechi de antivirus.Deci odata dezactivata functia de update la win 7 ramai dezgolit la virusii noi.la win 10 insa, nu poti sa dezactivezi updatele de windows, prin urmare se updateaza si acel windows defender, ceea ce bine impotriva virusilor. Daca vrei, bagi alt antivirus dar bineinteles il lasi sa isi fac si el update.Dar updatele de win 10 nu le poti opri.Am inteles ca in fiecare marti se updateaza circa 42 de MB.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta a vrut sa zica acel cineva ca e foarte bun.Se updateaza automat luand la cunostinta semnaturile noilor virusi aparuti.

| HuShEr a răspuns (pentru anonim_4396):

In mare parte din ce ai zis tu e adevarat nu e spionaj e pur si simplu un fel de feedback, dar cat despre win10 si compatibilitatea lui nu prea e adevarat ce ai zis. eu am un desktop HP si primesc un mesaj in fiecare zi de la HP si de la windows update ca pc-ul meu e pregatit si compatibil pentru win10 si surpriza....cand il instalez nu imi merg multe drivere tongue

| Anonim a răspuns (pentru HuShEr):

Asa te atrage, asta e mesaul standard pentru a instala win 10. Insa daca esti atent inainte de download se face o mica verificare si iti arata ce anume este perfect compatibil si ce anume e mai putin compatibil.Una peste alta zice ca pc-ul tau este pregatit si compatibil.Eu unul am avut win 8 la inceput. apoi am dat pe win update, pentru ca altfel nu am putut updata la 8.1. ma miram ca nu mi-a aparut iconita de win 10.Am facut si la 8.1 toate updatele si la repornire mi-a aparut iconita de langa ceas, ce a win 10. Numai din curiozitate am dat click sa upgradez la win 10, dar am citit absolut tot (la 8.1 bagasem limba romana) link-uriexplicatii, absolut tot. Nu voiam sa descarc dar am vazut ca laptopul meu (Toshiba Satellite) figura printre firmele recomandate de Microsoft a fi cele mai compatibile. Si asa am dat download. Automat si-a facut updatele la instalare.Eu unul nu am oprit internetul in timpul instalarii. Inca nu stie nimeni de ce la unii merge bine si altii au probleme ba cu drivere ba cu wirellesul, ba cu video, etc. Probabil ai sarit direct de la 7 la 10, sau..sincer nu stiu. probabil cele maicompatibile sunt pc/laptopurilecare vin cu wn preinstalat. Asa in timpul instalarii cu internetul deschis, win 10 updateaza driverele direct de la Toshiba, i cazul meu. Cred ca depinde si de windows-ul preinstalat. Nu stiu sigur, da eu am facut 3 dvd-uri de recovery cu win 10 si m-am intros la 8. Pentru ca intoarcerea la windows-ul care il aveam inainte (8) se face in maxim 30 de zile. Apoi nu mai aveam optiunea de downgrade. Si daac avem probleme cu win 10 si voiam sa ma intorc la 8, trebuia sa trag un 8 de pe internet...dar fara licenta.Asa pierdeam licenta de la win 8 preinstalat in laptop.

| Anonim a răspuns (pentru HuShEr):

. http://www.yoda.ro/......l-tau.html

Uite exact ce am facut eu inainte sa instalez, acel check de compatibilitate.

| HuShEr a răspuns (pentru anonim_4396):

Am trecut de la windows 8.1 la 10 nu de la 7. si eu am avut windowsul preinstalat si mesajul ala nu imi aparea de la Microsoft, am un program de la HP care se ocuma cu testele de compatibilitate si cu updateurile si din el imi aparea ca e compatibil si imi arata si logul de scanare a compaqtibilitaii

| Anonim a răspuns (pentru HuShEr):

Atunci nu mai stiu ce are.laughing Are draci cu driverele.

| HuShEr a răspuns (pentru anonim_4396):

Pur si simplu nu e bun are prea multe bug-uri, win 10 asa arata bine si pare mai atractiv dar mai astept pana sa mi-l instalez

| acerr a răspuns:

Salut
am avira pe laptop, dar f des imi intra viriusi! Nu stiu ce inseamna, ori e reclama ca sa cumpar ori ...scanez zilnic, scrie ca a eliminat dar la 5 minute apare jos in drepta un tabel unde csrie esti virusat

| Mitrutz_Mitrut_1997 a răspuns:

Este optional! Windows-ul are deja un antivirus integrat care se numeste Windows Defender!
Eu nu-l folosesc, eu folosesc alt antivirus, Avira!
Sper ca te-am ajutat!winking

| Vasile_Dragomir_1954 a răspuns:

Mai oameni buni, omul a pus o întrebare și voi v-ați aruncat sa comentați aiurea.Da Windows 10are antivirus incorporat " Windows Defender " dar dacă vrei topi sa mai instalezi unul. Dacă alte anti virusuri se combat unul pe altul Windows Defender accepta sa lucreze lângă alt antivirus. Legat de faptul ca este bun sau rău pentru prețul (Moca ) este foarte bun. Iar cei care susțin ca Windows 10 merge rău sunt cei care vor sa plătească puțin sau deloc și sa aibă și performante.