| Stefanutz_Panaete_1998_7oC4 a întrebat:

Windows 8.1 sau Windows 7 ultimate 64 biti?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ce sa faci ti cu ultimate? ai servere si altele? la fel de bun e si home premium, ultmimate e pentru cei care folosesc anumite programe care "muritoru de rand"nu are ce face cu ele

| euAnonim100 a răspuns:

Windows 7 Ultmate 64 biti!
De ce? Din simplul motiv ca e mult mai avantajos, dupa cum zicea si mariann07, ai mai mult suport pe 7 dacat pe 8.1, chiar daca pretul este putin mai mare, crede-ma!
Eu il folosesc de 2 ani si nu m-a dezamagit niciodata! Am fost la o ruda care are Windows 8.1 Pro si nu mi-a placut DELOC!
Sper ca te-am ajutat! Funda? te rog!

| deadlykiss a răspuns:

Depinde. eu am un laptop care a venit cu drivere pentru windows 8 sau 8.1. Am instalat win 7 pe x64 pe el si desi cica mergea sa pun driverele, lapopul mergea greu pentru configuratia pe care o are. Am instalat apoi 8.1... e cu totul altceva. Acum se vede ca si-a meritat banii laptopul laughing

| Antonescu13 a răspuns:

Părerea mea, Windows 8 este un 7 simplificat cu o alta interfata. Dedicata in special tabletelor. Asa ca nu cred ca Windows 8 va reusi sa detroneze Windows 7, ba chiar cred ca fortand noua interfata destinata initial tabletelor si catre Desktopuri, laptopuri, ba chiar pentru servere, in incercarea de a forta si producatorii de soft sa dezvolte aplicatii pentru aceasta interfata, rezultatul ar putea cel mai mare fiasco inregistrat de Microsoft pana acum.

| seedwow16 a răspuns:

Wondows 7 64 bitiwinking

| GameMasterDark a răspuns:

Nu iti instala windows 8.1 64 biti consuma mult din hard disk fara sa faci nimic.
Eu mi-am instalat pe laptop si consuma mult din harddisk.
Windows 8.1 nu prea e un windows bine organizat dupa parerea mea ( prea multe functii pentru securitatea IP-ului, internetului).
Windows 7 ultimate e un windows bine organizat din toate punctele de vedere.

| mariann07 a răspuns:

Windows 7 ultimate 64 bitiwinking nu ai mult suport pentru jocuri pe 8.1

| Stefanutz_Panaete_1998_7oC4 explică (pentru mariann07):

Pai am un Acer cu procesor Intel pentium dual pe 2.2 cu 2 placi grafice Intel hd 4400 si nVIDIA 710m de 2gb ram 4gb hard 750 gb si m-am jucat azi ets 2 si imi mergea intrerupt...de la ce sa fie?