Întrebare recomandată |

Am abonament la Orange si vreau sa-l inchid.Cum se porcedeaza? Se platesc penalitati ceva? Daca imi aduc bina aminte asta este al III lea an si facturile platite la zi.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,
Poti adresa cererea de reziliere colegilor din orice magazin Orange sau verbal, colegilor de la Serviciul Clienti -411, urmand ca ei sa-ti comunice toate detaliile necesare.
O zi buna,
Orange Helpers

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca facturile-s platite la zi si la timp, nu o sa ai probleme.Suni la 411 si le spui ca vrei sa reziliezi contractu.Asteapta-te sa-ti ofere alte zeci de variante de abonament (pe mine m-au tinut cam 10 minute doar in oferte,parca nu ar intelege ce inseamna REZILIERE), doar sa nu renunti, pe care tu evident le refuzi, si le spui ca vrei sa renunti la abonament. Dupa ce ai trecut de partea asta, treaba e usoara.Problema e ca doar din luna urmatoare se taie treaba.Nu stiu daca se aplica daca asta (sa zicem) e ultima saptamana din luna, dar nu cred ca e valabil si doar din luna urmatoare "te taie". Dupa ce o convingi ca vrei sa renunti, trebuie sa-i spu daca vrei sau nu sa pastrezi numarul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te la ei și spune-le că vrei să reziliezi contractul; au trecut cei doi ani contractuali; dacă îți cer penalități reclamă-i la OPC

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti iei suma minima 200 lei, te duci la un office Orange depui o cerere si spui ca renunti din motive financiare, in caz ca domnul.doamna nu vrea sa ti-o accepte suni la Orange si ii spui problema.Cam atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează