|

Am deja melodia trasa in iphone.am taiat-o, are 30 sec, si am bagat-o la Music in iphone..Acum cum o pun ca ton de apel? daca puteti sa-mi spuneti babeste, pas cu pas sa inteleg.va multumesc

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ba poti cum sa nu poti. Daca nu ai de ce raspunzi fara sa stii? Rezuma-te la intrebarile in care poti raspunde in cunostiinta de cauza. Esmeralda, nu adaugi melodia taiata in Music, ci in Tones. Bineinteles prin iTunes. Apoi dai Sync dar ai grija sa bifezi si Tones cand dai sync-ul. O sa gasesti tonurile de apel langa celalalte care le ai tu. Si logic trebuisa sa fie si extensia care trebuie.m4r parca deci nu e de ajuns sa tai melodia si sa o lasi in mp3 sau ceva de genul. Oricum exista site-uri cauta pe google tonuri pentru iphone si o sa gasesti de downloadat o gramada de tonuri din melodii cunoscute sau un convertor in.m4r in caz ca doar ai taiat melodiile si nu le-ai transformat. Daca le ai numai bune, adauga-le in Tones.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poti, la Iphone nu poti schimba tonu de apel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru valentino52):

Multumesc.stiu ca se poate schimba tonul de apel, tocmai l-am schimbat, si mi-am pus meleodia pe care am dorit-o..intradevar mi-a dat ceva batai de cap, dar m-am descurcathappy noroc cu internetul asta.mersi oricum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează