|

Am nevoie urgenta de ajutor!

Eu pun video-uri pe youtube pe canalul meu, si am confirmat contul cu ajutorul unui nr. telefon pentru a putea pune filmulete peste 15 minute. Am abonament la cosmote si dupa cateva zile ma trezesc cu cost suplimentar. De la 1 euro cat aveam, peste 3-4 zile vad ca am 3.90 si a doua zi am 4.40. Nu am vorbit in alte retele sau ceva...Va rog mult, ajutati-ma! VA ROG, e urgent.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Bănuiesc că ai abonamet cu net ( n-ai precizat ce tip de abonament ai ) şi cu "trafic gratuit" pe unele site-uri...

Faptul că doar intri şi "navighezi" ( te UIŢI ) pe unele site-uri este trafic free ( gratuit, inclus ), dar în momentul în care încarci/descarci ceva pe/de pe un site se PLĂTEŞTE trafic SUPLIMENTAR!

De acolo apare acel cost suplimentar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru bursuc001):

Eu nu intru de pe telefon pe internet. Doar pe calculator. Si acel cost suplimentar vad ca se aduna de pe o zi pe alta...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru bursuc001):

Eu nu intru pe internet de pe telefon. De la ce este acest trafic suplimentar? Acel lucru la youube este gratis?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru oxocle):

Aşa cum am spus şi mai sus - şi cum ţi-a spus şi neluL la întrebarea anterioară - costul nu este de la Youtube dacă NU intri de pe telefon!

NU are legătură cu faptul că ai confirmat contul Youtube cu nr de telefon.

Acel cost suplimentar se mai poate obţine dacă cineva are acces la telefonul tău şi vorbeşte/trimite mesaje/încarcă un nr prepay, sau dacă suni/trimiţi mesaje la nr scurte ( cele de 4 cifre, majoritatea sunt cu suprataxă )...

Deci, eventual, pune parolă pe telefon ca să nu-l poată folosi nimeni ( în lipsa ta ).

Pentru detalii privind costul suplimentar poţi suna la Serviciul Clienţi şi ceri lămuriri ( factura detaliată ) sau mergi personal la o reprezentanţă Cosmote şi întrebi de ce ai cost suplimentar!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează