| Adry05 a întrebat:

Am o problema cu telefonul. Tin sa precizez ca azi dimineata mergea fara nicio problema. L-am lasat azi acasa si acum, cand m-am intors, am vrut sa-l deblochez si am observat ca era inchis. Am apasat pe butonul de blocare pentru a-l deschide (cum fac de obicei) si mi-a aparut cam jumatate din scrisul de la Samsung, cum face la deschidere, iar apoi s-a inchis la loc. Am repetat procedura de cateva ori si am patit acelasi lucru. I-am scos si bateria si am bagat-o la loc si la fel. Nu e vorba de baterie pentru ca l-am avut la incarcat azi noapte si dimineata era full si nu avea pe ce sa se descarce atat. Mai pot sa fac ceva sau trebuie sa-l duc la service?

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Ce telefon este?
Nu ai precizat asta adică ce tip de Samsung.
Eu zic să-l duci la service dacă mai e în garanție. Dar totuși merită să întrei și la ei pe site.
Alege aici una din cChat live sau asistență prin e-mail.
http://www.samsung.com/......smartphone
Este oricum ciudat ce se întâmplă cu telefonul tău.
Dar așa ca sfat dacă reușești să-l pornești e bine. Data viitoare dacă mai pățești asta du-l la service.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti sigur ca nu a umblat nimeni la el cat ai fost plecat?

| Adry05 explică (pentru darrio2007):

Sunt fata -.- Nu, n-avea cine sa umble ca n-a fost nimeni acasa

| Adry05 explică:

L-am scapat ieri seara pe jos dar n-a avut nimic si l-am folosit si aseara si azi dimineata era aprins. Ma gandesc ca daca era ceva se dezvolta de ieri. Si cu frigul iar e exclus pentru ca a ramas in casa toata ziua unde e cald.

| pattlebass a răspuns:

Buna! Este posibil sa fie un virus de la o aplicatie, chiar daca acum cateva ore mergea deoarece virusii sunt foarte inprevizibili in ziua de azi. Desigur poate sa fie si o problema de la ecran, dar indicat e sa te duci la un service Samusung sau sa ii contacte-zi pe http://www.samsung.com/ro/home/.
Sper ca te-am ajutat! :) Noroc cu telefonul.