| Reckinzor a întrebat:

Am Samsung s4 mini iar azi noapte l-am scos de la incarcat cand aveam bateria 100%. Azi dimineata cand m-am trezit avea 83% desi am avut luminozitatea pe minim si toate aplicatiile inchise, chiar si wifi-ul.De la ce poate sa fie? E prima oara cand se descarca 17%. Inainte peste noapte se descarca doar 2-3%.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Poate că ai avut datele mobile (internetul de pe cartelă) deschis și acesta consumă multă baterie.

| Irinelp a răspuns:

Salut cand pui telefonul la incarcat trebuie tinut cat este necesar sa se incarce nu 3-4 ore in plus pentru ca se deterioreaza bateria.

| oblicro1234567 a răspuns:

Cauza sunt virusii. iti poti descarca 360 security care este foarte bun ii elimina pe toti succes

| Reckinzor explică:

Am citit pe internet si am vazut ca la bateriile Li-ion pe baza de litiu' nu se face formatarea aceea. Nu am avut nimic activat, nici wifi sau date. la fel mi s-a intamplat si ieri. L-am scos la 91% iar dimineata aveam 71 vu luminozitate minim. Chiar si cu modul de economisire energie activat.

| Allex_Tyna_1997 a răspuns:

CAND l-ai luat telefonul ai facut cele 3 incarcari? adica sa zicem ca acuma e nou telefonul si vrei sal pui la incarcat trebuie sa inchizi de totul si sa zicem ca il pui la 6 noapte tu trebuie sa il lasi pana maine dimineata la 6 eu doar am dat un exemplu.tot asa trebuie sa faci 3 zile daca nu ai faccut asa inseamna ca de asta nu s-a incarcat ful si al meu e si acuma asa ca a tau da vreau sa-mi iau baterie noua si fac cele 3 incarcari

| Allex_Tyna_1997 a răspuns:

CAND l-ai luat telefonul ai facut cele 3 incarcari adica sa zicem ca acuma e nou telefonul si vrei sal pui la incarcat trebuie sa inchizi de totul si sa zicem ca il pui la 6