| silviu222 a întrebat:

a-ti vazut ca atunci cand intrati pe facebook dupa telefon si vorbiti cu cineva care este intrat dupa pc, persoanei respective ii apare mesajul aceasta: "trimis dupa mobil" sau trimis din Bucuresti, Constanta... un oras! La mine cand vorbesc cu cineva dupa telefon apare: "trimis dupa mobil din Rasova", iar eu nu sunt din rasova! intrebarea mea este cum pot sa modific aceasta locatie? sa apara locatia corecta de unde sunt eu?
P.S: Am un telefon Cosmote Move (Android)

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și ce relevanță are unde este locația?
Pa, pa.

| silviu222 explică (pentru Legiuitoarea):

Conteaza, ca daca nu conta nu mai intrebam...

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Apare celui de la calculator ca esti pe mobil. Locatia nu.Doar daca ai tableta.La tableta apare locatia. Si se poate schimba de undeva dn setari, cred. Asta nu prea stiu, dar ai spus de telefon.Nu apare locatia la telefon ci numai la tableta.

| silviu222 explică (pentru anonim_4396):

Apare si dupa telefon, eu am telefon si am testat! Iar in setari acolo unde zici tu exista doar optiunea sa arate sau sa nu arate locatia. Si daca setez sa nu arate locatia apare doar: "trimis dupa mobil"

| Anonim a răspuns (pentru silviu222):

Nu-mi explic dar voi face i asa fel sa ma interesez.Eu am amici care intra pe fb de pe tel, dar nu-mi spune locatia.Probabil numai la android.Nu stiu.La unii ii dau seama ca sunt pe tel pentru ca imi paapre ca sunt conectati de nu stiu cate ore, la altii, imi apare si locatia.

| Anonim a răspuns (pentru silviu222):

Uite un link despre cum sa activezi locatia.Stiu.tu vrei s-o dezactivezi, deci faci exact invers.Incearca,poaate reusesti.Deci citeste cu atentie. http://alexandrunegrea.ro/......ctici.html